2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف میزد اخه تازه خریدیمش بعد یهو حرف نزده فک کنم ۶ روزه که پیش ماس

احتمالا چون اومده تو یه محیط جدید برای همین حرف نمیزنه یکم اشنا بشه حرف میزنه

نباید دعواش کنید چون ممکنه قهر کنه و حرف نزنه ،از گربه هم به شدت میترسه ممکنه زبونش بند بیاد  

اگر هم قهر کرد باید نازش را بکشی لوسش کن اشتی میکنه  

احتمالا چون اومده تو یه محیط جدید برای همین حرف نمیزنه یکم اشنا بشه حرف میزنه نباید دعواش کنید چون ...

نه دعوا نکردیمش از دستم غذا میخوره ولی حرف نزد عشقیه یهو حرف میزنه یهو ن بعد عادیه بعضی اوقت چرت زدنش؟

احتمالا چون اومده تو یه محیط جدید برای همین حرف نمیزنه یکم اشنا بشه حرف میزنه نباید دعواش کنید چون ...

چجوری😂😬یاد میدی خیلی حرف میزنم خوراکی میدم ولی نه که نه

نه دعوا نکردیمش از دستم غذا میخوره ولی حرف نزد عشقیه یهو حرف میزنه یهو ن بعد عادیه بعضی اوقت چرت زدن ...

مینا ما هم همینجوریه عشقیه یه دم ساکته گاهی وقتا هم شلوغش میکنه  چرت زدنم عادیه خسته میشه میخوابه اها شنا هم دوست داره خودش را بشوره ظرف اب براش بزار میره میشوره خودشو  

مینا ما هم همینجوریه عشقیه یه دم ساکته گاهی وقتا هم شلوغش میکنه   چرت زدنم عادیه خسته میشه میخ ...

اره گذاستم😂ماله شما رو انگشتتون میشینه میزاره نازش کنید

پلیت میدیم هیچیش نمیشه ولی نون و و سبزی هم میدیم لوبیا پخته سرد هم میخوره    

سلام یه سوال دارم مینای شمام دست شمارو نوک میزد میومد بیرون ماله من انقد میزنه ازش میترسم دستم تیک پارس

سلام یه سوال دارم مینای شمام دست شمارو نوک میزد میومد بیرون ماله من انقد میزنه ازش میترسم دستم تیک پ ...

سلام اگه همیشه نوک میزنه زیاد از قفس بیرونش نکنید تو قفس که هست غذا بهش بدید تا دستی بشه مثلا هفته ای یکبار بیرونش کنید یا دو سه روز یکبار، لوسش کنید نذارید وحشی بشه ،موقعی که نوک میزنه زیاد اذیتش نکنید تا نوک نزنه،مثلا مینای ما پلاستیک فریزر و کاغذ ببینه وحشی میشه نوک میزنه برای همین نشونش نمیدم