اگرتو بارداری غذاهای مقوی نخوریم خطرناکه؟؟من نمیتونملب به گوشتو مرغ تخم مرغو کلا هر ماده ای که میگن مقویه ..... بزنم،الان ناهارم دیر اماده شد کلی گشنم بود،استانبولی ساده درست کرد با ترشی و سبز خوردم،ب نظرتون بده؟
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من که تخم مرغ دشمن جونم شده برا سوهرم درست میکنم تا شب یک حالی هستم
خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ❤️پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ❤️خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 🙏🙏🙏
آره دیگه بلاخره بچه به پروتئین نیاز داره خب به جای شیر ماست و کشک و دوغ و پنیر هم میشه خورد هر چیزی گه میلت میکشه رو بخور
ولی از حبوباتم غافل نشو خیلی خوبه
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
مگه نمیگن بچه از بدن میکشه؟🥺مثلا میگن کلسیم شده از دندونو استخونمادر میکشه
اره دیگه ولی به هر حال بچه هم بنیه ش صعیف میشه نیار به ویتامین،کلسیم،پروتئین و... داره
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔