2777
2789

مبارکه انشالا به سلامتی دنیا بیاریش ،بله همه چی خوبه بتای بالای ۲۵ مثبته ،اونم ۶ روز مونده که شده ۵۳ عالیه انشالا روز پریودتم برو ازمایش بده بعد برو تحت نطر باش 

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده 
مبارکه انشالا به سلامتی دنیا بیاریش ،بله همه چی خوبه بتای بالای ۲۵ مثبته ،اونم ۶ روز مونده که شده ۵۳ ...

مرسی عزیزدلم آره خیلی نگران بودم ۶ روز مونده به موعد پریودم هی گفتم چرا ۵۳ هست فکرکردم نرمال نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزدلم آره خیلی نگران بودم ۶ روز مونده به موعد پریودم هی گفتم چرا ۵۳ هست فکرکردم نرمال نیس

خیلیم عالیه مبارکه فقط تا روز زایمان اصلا اصلا به چیزای بد فک نکن ،چیز میزای گیاهیمبه هیچ وجه نخور ،نعنا و ... ،ممکنه تهوع بگیری که سیرابی برای تهوع خوبه ،

خدایا خودت راه درست و سر راهمون قرار بده 

خب ببین جای نگرانی نیست خیلی زود ازمایش دادی من ۳ روز بعد موعدم وقتی بی بی هاله انداخت ازمایش دادم بتام ۵۳ بود بعدش تکرار که کردم دوبرابر شده بود 

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤