2777
2789
عنوان

جهزیهههه

146 بازدید | 17 پست

سلام خانومای گل 

بچه ها من میخوام یه سری از وسایل خونمون و بگیرم(رسمه ک داماد بگیره همه شو)

اونوقت ب نظرتون یه تیکه بزرگ مثه مبلمانمو بگیرم یا تیکه های برقی اشپزخونمو بگیرم ؟ میخوام جلو خانواده شوهرم وجهه خوبی داشته باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا معلوم خونواده شوهر راضی میشن و بعدا نمیگن کمه و وجهه خوب داره

ول کن خواهرم چیزای که رسم دارید و بگیر و وسایل تزیینی بگیر برا خونت 

مرد جماعت و پرو نکن

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری

برقی اشپزخونه گرچه کاراییش برای خانم زیاده ولی هم پر هزینه میشه هم خیلی به چشم نمیاد

مبل و سرویس چوب بیشتر تو چشمه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

از کجا معلوم خونواده شوهر راضی میشن و بعدا نمیگن کمه و وجهه خوب داره ول کن خواهرم چیزای که رسم داری ...

👏👏👏

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
برقی اشپزخونه گرچه کاراییش برای خانم زیاده ولی هم پر هزینه میشه هم خیلی به چشم نمیاد مبل و سرویس چو ...

میگم اگه مبل و بگیرم اخرش میگن رفته فقط یه مبل گرفته،برم چند تا کوچیک بگیرم تا حداقل تو دهنشون بیشتر بچرخه

چه رسم خوبی دارین من دختر دار شدم حتما میدمش به پسرای شما چون با پسرای شهر خودمون ازدواج کنه بدبخت میشم   برا ما همه چی رو حتی نخ وسوزنشو خونواده عروس میخرن ! بنظرم اگه میخوای بخری چیزی بخر که به چش بیاد وسایل برقی هزینه اش زیاده اما زیاد به چش نمیاد مبلمان بهتره 

میگم اگه مبل و بگیرم اخرش میگن رفته فقط یه مبل گرفته،برم چند تا کوچیک بگیرم تا حداقل تو دهنشون بیشتر ...

اگه آدمایین که حرف میزنن، اگه چند تا کوچیک بگیری، قطعا به رو نمیارن و میگن کل اشپزخونه رو هم پسرمون گرفته نه اینکه بگه مثلا از ۱۰ تا وسیله، ۴ تا عروس گرفته ۶ تا پسرمون

ولی در کل میگن سرویس چوب. وارد پذیرایی که میشن مبل و میز ناهارخوری و اینجور چیزا تو دید میاد. وسایل ریز اشپزخونه که همه میره داخل کابینت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "