2777
2789
عنوان

نی نی یار

122 بازدید | 17 پست

خواهشا کاربریم رو ببندید @نی نی یار

خواهشا نی نی یارو تگ کنید من نمیتونم

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=172006167]برای تاپیک هاتون میخواین لغو بشین؟[/QUOTنه دیگه جذاب نیست برام اینجا

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
نی نی یار فقط تو فکر بازدیده این چیزا براشون مهم نیس متاسفم براشون من ک گله دارم ایش ایش 

منم همینطور

[QUOTE=172006167]برای تاپیک هاتون میخواین لغو بشین؟[/QUOTنه دیگه جذاب نیست برام اینجا

کاردرست قدیمیه چرا میخوای بری

منم برام دیگه جالب نیست اه 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
یه کاربر بود شیطون_خانوم هر چی از دهنش در اومد ب ما گف لغوش نکردن 

نمیکنن  منم برام جالب نیست از دیشب یه مشت بچه ۱۰ ۱۲ ساله رفتن رو اعصابم انگار مهد کودکه والا

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
نمیکنن  منم برام جالب نیست از دیشب یه مشت بچه ۱۰ ۱۲ ساله رفتن رو اعصابم انگار مهد کودکه والا

اره دیدی فششون بده اونا ک لغو نمیکنن پس فش بده عصابت اروم شه 

💫🧚🏻‍♀️🦋🍀
اره دیدی فششون بده اونا ک لغو نمیکنن پس فش بده عصابت اروم شه 

بتربیتن بخدا یه جوری حرف میزنن انگار تجربیات ۴۰ سالگیشون رو در اختیارت میزان  

من ۲۶ سالمه بچه اومده ۱۲ ساله بهم میگه اینجا جای پیرا نیست اعصابت نمیکشه نیا 😅 یعنی میمونیم چی بگیم