2777
2789
عنوان

زندگي وبچه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین یه مواقعی سر چسزهای اساسی نیست بحثی که دلیل خاصی ندار ولی نمیتونیم وقتی تفاهم نیست وارامش خونه رو هنوز بدست نیاوردم یه بارداری با استرس وبحث وبچه دار شدن بدتر تجربه کنیم چون بچه واقعا هم دلی میخواد کمک کردن با لجبازی هم تو خسته تر میشی بعدش هم اون 

پندار کوچک تو راهی وپارمیس بزرگترین هدیه خدا به من بودومعمجزه بزرگترش همسرم 💝💝💝
گاهی این گیر دادن و بحث ها از سر بیکاریه.واس ما ک اینجوره.حوصلمون سر بره بیکار باشیم بحث میکنیم ناجو ...

با شما نیستما کلی میگم عزیزم ولی همین گیر دادنا و بحثا بعد دنیا اومدن بچه میشه بخاطر بچع. چرا بچه فلان کارو کرد چرا بچه بهمان کارو کرد و.....

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

ببخشید 

نتونستم جلوی خودمو بگیرم

چه شوهر بی شخصیتی

چطور اینها رو تحمل میکنید. از روز اول تو رو خدا رو ندید بهشون. مگه از خونه بابات آوردی بچه رو؟

عوض اینکه بیاد کمک طلبکارم هست؟

اشتباه ترین کار ممکن همینه، من و همسرم رابطه مون خیلیییی خوبه ولی از وقتی بچه دار شدیم بحث زیاد داریم همش سر بچه همین یه ربع پیش از سرکار اومد با چه سختی و بچه بغل نهار درست کردم چشمش که به غذا افتاد گفت اه این چیه درست کردی من دوست ندارم، واقعا دلم شکست خودش متوجه شد اومد بوسم کرد ولی چه فایده ...

ببخشید  نتونستم جلوی خودمو بگیدم چه شوهر بی شخصیتی چطور اینها رو تحمل میکنید. از روز اول تو ...

كمكشونميخوام خدايش فقط اون ارامشمونو بهم ميزنه ميشينم با بچم بازي ميكنم هي گير ميده اينو بيار اونو ببر گشنمه تشنمه  اه خدا همچي مردي نده بكسي   

اشتباه ترین کار ممکن همینه، من و همسرم رابطه مون خیلیییی خوبه ولی از وقتی بچه دار شدیم بحث زیاد داری ...

انشاالله هميشه زندگيتون ب خوبي پيش بره عزيزم مردا غيرقابلًتحملن 

كمكشونميخوام خدايش فقط اون ارامشمونو بهم ميزنه ميشينم با بچم بازي ميكنم هي گير ميده اينو بيار ...

چی بگم والا

میخوام بگم خب نکن براش ولی میترسم بدتر دعواتون بشه

من اصلا اعصاب اینجور مردها رو ندارم. از روز اولم با همسرم طوری تا کردم که توقع بیجا ازم نداشته باشه. آخه مگه خودش دست نداره بره چایی بریزه؟ خاک بر سر اون خانواده ای که اینو تربیت کرده. از بس فرهنگ پسر دوستی توی ایران هست..یه سری موجود به درد نخور بزرگ میکنن اسمشو میذارن مرد میندازن به جون دختر مردم. 

به خدا اعصابم به هم ریخت حرفاتو خوندم. 

خاك فقط خاك كاش اصلا ازدواج نميكردم 

عزیزم مشکل از ازدواج نیست

خیلی بهش رو دادی

همین فرمون بری جلو چند سال دیگه افسردگی میگیری...

یه مشاوره برو....کم کم و با سیاست رفتارت رو عوض کن. نذار ازت سو استفاده بکنه