2777
2789
عنوان

بچه دوم😍

112 بازدید | 11 پست

سلام آجیا.😍

یه بچه ۵سال دارم .😍

به نظرتون اگه دیرترمثلا ۴سال دیگه بچه دوم بیارم  .(اگه تا ۴سال  دیگ  صبرکنم حاملگی دوم  ب مشکل میخوره؟

خیلیا میگن بچه دیربیاری نمیشه.

کسی تجربه داره بگه 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا جا داری حالا حالاها اما قرص میخوری یکم ناجوره دستگاه بزار بهتره قرص احتمال تاباروری هست من ۳۴سا ...

نمیدونم دکترگف قرص ال دی مشکلی نداره.

ب نظرم شما باتوجه ب سنتون باید ۳۵سالگی بارداربشین.چون رفته رفته بارداری سخت ترمیشه.

بیاری ک خیلی خوبه.من خیلی دوس دارم بارداری ناخواسته مخصوصا😍

نمیدونم دکترگف قرص ال دی مشکلی نداره. ب نظرم شما باتوجه ب سنتون باید ۳۵سالگی بارداربشین.چون رفته رف ...

خب من ۲۷سالگی ازدواج کردم عزیزم،هرچه دیرتر ازدواج کنی بدنت جوون تر میمونه،من اخه تک فرزندی دوس دارم فعلا میگم شاید یروزی قصدم عوض شد

خب من ۲۷سالگی ازدواج کردم عزیزم،هرچه دیرتر ازدواج کنی بدنت جوون تر میمونه،من اخه تک فرزندی دوس دارم ...

من عاشق بچ دومم ولی میترسم سختم باشه.هی مسافرت میرم سختمه

من 25سالمه بچه اولم 3سالشه

بفکر دومی هستیم ولی شرایط اقتصادی خیلی برامون سخت کردن

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆