2777
2789
باید غذاهای گرم و تر مصرف کنین...لیست غذاهای گرم و ترو بگیر از نت اونا رو بیشتر استفاده کن البته اگ ...

کسایی ک پوستشون ی زرد رنگی میخوره و افزایش وزن ندارن میگن طبعشون صفراویه

درسته؟؟؟

باید چی استفاده کنن؟

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسایی ک پوستشون ی زرد رنگی میخوره و افزایش وزن ندارن میگن طبعشون صفراویه درسته؟؟؟ باید چی استفاده ...

اگه خیلی بدنت داغه و عطش داری به آب سرد و اینا...صفراوی هستی....صفراوی ها باید بیشتر غذاهای سرد و تر بخورن....چون طبعتون خشکه هم صفراوی ها هم سوداوی ها باید بیشتر غذاهای آبکی مصرف کنن مثه سوپ و آش....سکنجبین هم شربت کن بخور فوق العاده عالیه..همینطور عسل سیاهدانه

اگه خیلی بدنت داغه و عطش داری به آب سرد و اینا...صفراوی هستی....صفراوی ها باید بیشتر غذاهای سرد و تر ...

من این علایم دارم ممنون میشم بگید طبعم چیه

رگ برجسته دست، افسردگی،پوست سبزه،اضطراب، یبوست،درونگرا، عطش ندارم، جوش صورت ،

دیگه منتظر تایید شماها نیستم 🤗مسیر خودم ادامه میدم

من این علایم دارم ممنون میشم بگید طبعم چیه رگ برجسته دست، افسردگی،پوست سبزه،اضطراب، یبوست،درونگرا، ...

سوداوی هستی عزیزم...حتما درمان کن و مزاجتو معتدل کن

علاوه بر رژیم غذایی داروی سودابر هم از نمایندگیهای طب اسلامی تهیه کن استفاده کن

سوداوی هستی عزیزم...حتما درمان کن و مزاجتو معتدل کن علاوه بر رژیم غذایی داروی سودابر هم از نمایندگی ...

ممنونم عزیزم بنظرتون چند مدت طول میکشه درمان شم؟

دیگه منتظر تایید شماها نیستم 🤗مسیر خودم ادامه میدم