2777
2789
عنوان

کیا گوشی گلکسیa10 دارن

91 بازدید | 18 پست

میخوام گوشیa10 بخرم قیمتش چقدره سرعت و حافظش خوبه؟برنامه خیلی سنگین روش نصب نمیکنم در حد اینستا و برنامه های ادیت و فیلم نگاه کردن

تا 10 دقیقه قبل از سر رفتن شیر همه چیز عادی به نظر میرسد...من درباره شیر حرف نمیزنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حافظه اش کمه فک کنم

حافظش چقدره؟گوشی الانم4گیگ حافظه داره و اگه از این یکم بالاتر باشه مشکل ندارم

تا 10 دقیقه قبل از سر رفتن شیر همه چیز عادی به نظر میرسد...من درباره شیر حرف نمیزنم

[QUOTE=171991032]من a50 دارم عالیه  کلا سری a خوبه و سرعتش بالاس ولی اپل و شیایومی ی چیز دیگه اس [/QUOT چقدر گرفتینش از سرعتش راضی هستین؟

حافظش چقدره؟گوشی الانم4گیگ حافظه داره و اگه از این یکم بالاتر باشه مشکل ندارم

نمیدونم من ندارم خواهر زاده ام داره همش میناله میگه یه گوشی دیگه میخام اعصاب نذاشته برا خواهرم

دوستان تا4 میلیون و 500 میتونم هزینه کنم تو همین سری aگوشی خوبی میشناسید پیشنهاد بدید

[QUOTE=171991032]من a50 دارم عالیه  کلا سری a خوبه و سرعتش بالاس ولی اپل و شیایومی ی چیز دیگه ا ...

پارسال خریدم ۳ تومن اصلا حدود ۵ تومنه

کلی پیشنهاد میدم شیایومی بخر

دوربینش عالیههههه

رابط کاربری مثل اپل هست

همسرم داره خیلی راضیه

البته سری a ی مشکلی داره اینکه سرعت نتش با سیم کارت کلا ضعیفه

و از نقطه ضعفهاشه

پروردگارا مرا بخودم وامگذار🌸
A50 پنج تومنه؟؟؟؟😐 تو گوگل سرچ کن😐

وای خدا من نمیدونستم گوشیم این قیمت شده😂😂کلا تو فاز گوشی بازی و خرید گوشی نیستم

مرسی که گفتی

پروردگارا مرا بخودم وامگذار🌸