2777
2789

بچه من تو تایپک های قبلم گفتم من سرمایه مو دادم چنده ماه قبل دادم سکه اشتباه کردم نفروختم ک ضررنکنم ولی حالا چیکارکنم سکه داره میاد پایین نمیتونم بیشتر ازاین ضررکنم ب نظرتون بفروشمون؟ازهرکی میپرسم میگه صبر کن میترسم سرمایم ب باد فنابره من 12800خریدم سکه هارا توروخدا راهنماییم کنید میترسم چیکارکنم بنظرتون

خوددانی  ولی طلا و سکه گمتر از سه سال ضررر نمیده طلا امروز نمیخرن ک فردا بفروشن باید نگه داشت ولی من قطعی نمیگم خوددانی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبخام نظردوستان رابدونم ینی نگه شون دارم؟ممکنه بالا نیاد؟

ببین عزیزم طلارو من هر وقت نگه داشتم سود داده دیر و زود داره سوخت و سوز نداره یکیم طلا رو برا زیر سه سال اصلا نباید روش حساب کردولی نمیتونم با قطعیت بگم بفروش یا نگه دار چون اگه ضرر کنی عذاب وجدان میگیرم اما اگه خودم بودم نگه میداشتم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
ببین عزیزم طلارو من هر وقت نگه داشتم سود داده دیر و زود داره سوخت و سوز نداره یکیم طلا رو برا زیر سه ...

بخدا سخته اخه همه میگن بیشترازاین هم سقوط میکنه من کل سرمایم همینه نمیدونم چیکارکنم اگه رو اینم ضررکنم دیگه تمومه

بخدا سخته اخه همه میگن بیشترازاین هم سقوط میکنه من کل سرمایم همینه نمیدونم چیکارکنم اگه رو اینم ضررک ...

نمیدونم چی بگم میدوونم شرایطت سخته میخوای یبار دیگه تاپیک بزن شاید بچه ها بیشتر کمکت کردن