سلام خانمها من اصلا به چشم و نظر اعتقاد نداشتم اما چندماهه هر اتفاق خوبی برای خودم یا زندگیمون میوفته بعدش یا با شوهرم دعوامون میشع یا من یا دخترم یچیزیمون میشه.مثلا موهامو چند روز پیش بالیاژ کردم خیلی خوشگل شده مادرشوهرم چندبار گفت چ قشنگه وای حتما خیلی گرون شده شب خوابیدم صبح پلکم ورم کرد .دو روزه دارم درد میکشم.یا مثلا برای داداشم تولد گرفتیم عکس گذاشتیم باز مادرشوهرم ب چشمش اومددقیقا فرداش داداشم و شوعرم دعواشون شد الان پنج ماهه قهرن یا هر هفته جمعه ها میریم خونشون دخترم میوفته رو گریه چندساعت گریع میکنه و جیغ میزنه.چکارکنم واقعا چشم میزنه یا من حساس شدم؟
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اعتقاد ندارم چون معتقدم حتی اگه کسی انرژی منفی بفرسته انگار جلوی ایینه وایساده این انرژی به خودش برمیگرده طبق قانون فیزیک هر عملی عکس العملی داره به به منبع ایجاد اون عمل برمیگرده
بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن
برادرشوهر و جاریه منم چشمشون بشدت شوره.. یه گل دارم خیلی نازه سه سالی میشه ک دارمش برادرشوهرم گفت خیلی گل بزرگه و همیشه سبزه و ازین حرفا... بعد از دو روز خشکه خشک شد اصلا باورم نمیشد
چشم زخم واقعیت داره . ۴ قل رو بخون همیشه . و ان یکاد بزن به خونتون یا پلاکشو بزن به لباس دخترت. همیشه کسی تعریف کرد توی دلت ۳ بار مشاالله لا حول چرا قوه الا بالله بگو
منم اصلا اعتقاد نداشتم میگفتم خرافاته اما بعد از چندین بار بعش اعتقاد پیدا کردم. قبلا میگفتم مردم ضع ...
خودتم داری میگی عزیزم اعتقاد پیدا کردی چیزاهایی که داره پیش میاد حاصل اعتقادات با انرژی منفی خودته که خودت برای خودت میفرستی شما جلوی یه ایینه وایسادی نازم انکارش کن این اعتقادتو انرژی مثبت بفرست😍💗❤
بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن