2777
2789
عنوان

غربالگری اول

172 بازدید | 15 پست

سلام ..ازمایش غربالگری اولم برای تریزومی۲۱،عدد۱:۱۶۱۰بود با توجه به سنم که ۳۴ساله عدد بدیه؟!..انقدر استرس گرفتم ک فقط دارم سرچ میکنم برا غربالگری دوم کدوم ازمایشگاه یا سونوگرافی برم..اگ اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید ..ممنون

خوبه فک کنم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوع ریسک و چی نوشته تو ازمایش

نوشته کم خظر ..حد متوسط برام ۱:۱۵۰۰بود من از حد متوسط یکم پایینتر بودم ک دکترم گفت اگ عدد ۲۰۰۰بود خیالمون راحت بود ..حالا یکم مشکوکه یرا همین برام سلفری نوشت منتها هزینه سلفری نزدیک چهار میلیونه و برام سنگینه..خلاصه خیلی نگرانم..ntبود۱/۲۵

نوشته کم خظر ..حد متوسط برام ۱:۱۵۰۰بود من از حد متوسط یکم پایینتر بودم ک دکترم گفت اگ عدد ۲۰۰۰بود خی ...

برای منم ریسک بینابین بود من چند ماه پیش انجام دادم سلفری هم ازمایشگاه معتبری انجام دادم سلفری نزدیک ۲ خورده ای شد ولی به نظرم بهتره خیالتو با امینو راحت کنی چون من منم امینو کردم تا خیالم راحت شه اونم هزینش با سلفری یکیهو پونزده هفته انجام میشه

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه درديست در كجاي دلش
برای منم ریسک بینابین بود من چند ماه پیش انجام دادم سلفری هم ازمایشگاه معتبری انجام دادم سلفری ...

سلفری رو کجا انجام دادید!؟ازمایشگاه بمن گفت نزدیک چهارتومنه..بعدش چرا هردو رو انجام دادید..بمن گفتن غربالگری دومت اگ مشکلی نداشت دیگ لازم نیست انجام بدی