2777
2789
عنوان

کمرویی و کم حرفی

312 بازدید | 6 پست

بچه ها کسی بوده که کمرو و کم حرفو منزوی بوده باشه و الان خوب شده باشه؟؟اگه اره چیکار کردین

درمون داره یعنی؟؟

نمیتونم تو جمع صحبت کنم و اگرم چیزی بگم قرمز میشم صدام میلرزه همه میفهمن

مشاور تا چه حد میتونه بهم کمک کنه؟روانپزشک تو این مورد نمیتونه دارویی تجویز کنه آیا؟

چیکار کنم🥺

روانشناس خیلی خوبه وفیلم زیاد ببین و کتاب بخون کتاب‌واقعا خوبه تو این موضوع 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مطالعتونو بالا ببرید تا وقتی جایی صحبت از چیزی میشه شما با اطمینان و اعتماد بنفس راجع به اون موضوع بتونید صحبت کنید...چون خیلی اوقات دور بودن از اتفاقات جامعه و کتاب و اطلاعات عمومی پایین، باعث میشه وقتی تو جمع میشیند، حرفی واسه گفتن نداشته باشید و خودتون رو درمقابل دیگران کوچیک ببینید

همیشه لبخند بزنید و موقع صحبت کردن با کسی( حتی اگر واستون سخته) توی چشمای اون فرد نگاه کنید( به زمین و آسمون و اینور و اونور نگاه نکنید و فقط ارتباط چشمی برقرار کنید)

بنظرم همین کارای ساده خیلی میتونن در طول مدت کمکتون کنن❤

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍