2777
2789

داشتم کفش میخریدم دیدمش 

از اونجایی همیشه لبخند رو لبمه فکر کرد دارم ب اون لبخند میزنم گفت میشه شمارتونو داشته باشم گفتم نه 

پس فرداش دم دانشگاهم دیدمش مثل اینکه دوست استادم بوده و از استادم شماره گرفته و بهم زنگ زده و .... ی دوبار رفتیم کافه بعد با ننش حرف زد اومدن خاستگاری منم دیدم موقعیت اجتماعیش  خوبه زود بله رو گفتم 😂

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان مجردم ولی یه بار نامزد کردم و به هم زد  پسره خیلی خوشگل و پولدار بود بت ادب فهمیده تحصیل ...

شدیدااااا منو کنجکاو کردی

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
داشتم کفش میخریدم دیدمش  از اونجایی همیشه لبخند رو لبمه فکر کرد دارم ب اون لبخند میزنم گفت میش ...

نه به اون نه گفتنت نه به این قبول کردنت هول بودیا😂

نه به اون نه گفتنت نه به این قبول کردنت هول بودیا😂

😂😂😂😂😂نه دیگ تو خیابون که شماره نمیشه گرفت 

من قصدم ازدواج بود 😌😂😂😂😂😂

اونم تحت فشارای ننش قرار گرفت و دید بد نیستم بهم میخوره خانواده و اینا  اومد خاستگاری 

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
ینی عاشق اون کلمتم ک گفتی ننش...خخخخخخ

😂😂😂🤦🏻‍♀️

اگه بدونه ب مامانش میگم ننش انقدر ناراحت میشه 😂🤦🏻‍♀️

باید بگم خاله😂

انشااله خوشبخت باشین😀😀

مرررسی💋😂

بگووو

باشه خلاصه خوب بود 

ی بار رفته بودیم بیرون ی پسر 15ساله تقریبا داشت بستنی میخورد رد شد خورد ب این پسره نامزدم 

نگم براتون ک چی کار میکرد

یعنی من اب شدم همونجا شروع کرد داد زدن ک کفش 600تومنیم خرای کردی کت دوتومنیم رو ب گند کشیدی مگه نمیدونی من میخام پولام رو جمع و خرج نامزدم کم؟؟؟باید پولش رو بدی واینا هی هم میگت نتمزدم و دست میکشید سمت من منم اب شده بودم داااااد میزد باید پولش رو بدی مردم هم جمع شده بودن منم ک دیگه نگم براتون

ی دفعه منم فرار کردم اومدم خونمونگریه میکردم ابرومرو برد و دیگه بابام گفت ک باشه نامزدی رو بهم میزنیم

بعد فهمیدیم اقا تعادل روحی روانی نداره  

دیگرتنها،گریه حالم رامیداند.