2777
2789

چی هس اصن

تاپیک اخرم یه ختم خیلی عالی هستش حتما انجامش بدین من خودم زیاد اهل دین و اینجور چیزا نیستم باایمانم نیستم ولی خیلی ختمش جالبه واسم سریع جواب داد تاپیک الیشم گذاشتم اونایی که جواب گرفتن ازش نوشتن چه نیتی کردن و چطور جواب گرفتن...ایشالله همتون حاجت روا بشین........          اگه دنبال یه محصول عالی واسه چاق شدن هستین بدون هیچ عوارضی درخدمتم تا سه روز امتحانش میتونین بکنین ناراضی بودین میتونین برگردونین پولتونو کامل پس میدم واتساپ درخدمتم 09384343180____هرچیز دیگه ای ام بخواین دارم از کرم گرفته تا انواع داروهای زناشویی و لاغری و ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدرم عامل فروشش تو کرج هست

راضی 

میگن باید حوصله دار باشی 

خوب هر کی بخواد میشه عامل فروش ولی خوب باید روابطت 

زیاد باشه 

بعدم بتونی زیر مجموعه داشته باشی 

درسته ؟؟

نه کارش خوبه نه محصولاتش

آخه دوستم زنگ زده بود با آب و تاب تعریف میکرد دوست صمیمه گفت تو بیا 

بدون اینکه من قضیه رو بدونم برای من فقط مشاوه با یکی گذاشته بود 

هر چی اصرار کرد من قبول نکردم چون عمیقا از این کارا خوشم نمیاد 

حالا عذاب وجدانم دارم ولی خوب اصلا دوست ندارم 

می دونی که خیلیم سمج هستن 

بعدم من یه اخلاقی دارم دوست ندارم کسیو سر کار بزارم 

آخه دوستم زنگ زده بود با آب و تاب تعریف میکرد دوست صمیمه گفت تو بیا  بدون اینکه من قضیه رو بدو ...

اصلا نرو اصلا رفتی هم برو بگو مشورت کنم با خانواده اصلا خوب نیست عزیزم میدونم که میگم به نفعته

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
آخه دوستم زنگ زده بود با آب و تاب تعریف میکرد دوست صمیمه گفت تو بیا  بدون اینکه من قضیه رو بدو ...

تمام فامیل شوهرم حتی مادر شوهرم با سن ۶۵ رفت به امید پولداری کلی زیر مجموعه گرفتن کلی خرید زدن کلی خودسازی کردن کلی کلاس رفتن و کلی هم کارکردن حتی خودشون یه مرکز بیز زدن اما همه چیز منحل شد همه چیز سراب بود خواهرشوهرم تمام وقتشو گذاشت اما هیچ چیز جز اختلاف با شوهرش عایدش نشد

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تمام فامیل شوهرم حتی مادر شوهرم با سن ۶۵ رفت به امید پولداری کلی زیر مجموعه گرفتن کلی خرید زدن کلی خ ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی 

هم بد میگن ازش نمی دونم چرا دوست که خیلی آدم محتاطی قبول کرده 

ببین این بازار یابی ها خیلی گیرن منم میخواستن بیزی کنن اما شوهرم نزاشت فقط یه کلام بگو من نمی‌خوام و بار آخرت باشه پیشنهاد میدی وگرنه کل دوستیمونو فراموش میکنم الان بگی نه بهتر از اینکه سرمایه و وقتت بره

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم