2777
2789
عنوان

هزینه ی سیسمونی....

511 بازدید | 90 پست

دوستان من عاشق بچه ام. و سر و وضع زندگیمم جوریه که نمیشه مثلا سیسمونی نگیرم یا کم بگیرم همه منتظرن فقط ببینن چیا میگیرم. 

از طرفی ام میدونید که هزینه ی سیسمونی با مادر عروسه... و مامان منم میگه که نمیده و خودم باید بگیرم. 

منم معلم زبانم حقوق انچنانی ندارم که بتونم یه سیسمونی کامل بگیرم. 

به نظرتون باید چیکار کنم؟ 😕به دلایلی دوس ندارم سیسمونی کم و داغون بگیرم

خوب یه سیسمونی خوب بخر

اگه پولش و کم داری حداقل بهشون بگو بهت کمک کنن

امروزفهمیدم که فهمیدن دراین دنیا  تلخ ترین وبدترین حقیقت هستی است.‌ ای کاش ندانی! امروز نبایددانا باشی که دانایی ات  تیشه ای بر رگ های نازک وکلفت گردنت می شود! ای کاش نمیدانستم که میدانم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا حق دارن خاتواده ها از کجا بگیرن بگو شوهرت بگیره این چ رسمیه  واقعا همه چیو باید دختر بگیر ...

اره واقعا مادر بنده خدا جهیزیه ام داده. ولی خانواده شوهرم بعد داستان میشه اگه بگم شوهرم بگیره

اون بزرگا خیلی گرونن چجوری خودم بگیرم

خب نگیر، لازم نیست ک همه چی باشه، اگه پول داشته باشی خیلی هم خوبه برو بهترین چیزارو بگیر، ولی وقتی نداری چ دلیلی داره ک بخاطر حرف بقیه رو خودت و خانوادت فشار بیاری

عزیزم کم کم بخر خرج الکی هم نکن مختصر و مفید خرید کن منم دارم کم کم میخرم چون بابام گناه داره از کجا پول بیارن تو این گرونی

من اگر می دانستم زندگی دایره ایست که باید در آن چرخید و رقصید و کامی از لذت هایش گرفت. هرگز نه می جنگیدم و نه کسی را از خود می رنجاندم و نه به هر اتفاق خوب ؛ با تردید نگاه می کردم.🌱