2777
2789
عنوان

عشوه چجوریهههه اخههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 66 پست
هیچ کدومو بلد نیستم😐😐یعنی اروم حرکت کنم؟ اگه دیر بشه چی😐

بنظرم تو گوگل هم سرچ کنی خوبه 

نمیگم مث لاکپشت بشو که دختر😅منظورم اینکه حرکاتت با آرامش باشه مث کسایی که ناز میکنن

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا یه چیزی ازت میپرسن با صدای بلند و خیلی عادی جواب نده لبخندی نزن که خیلی بزرگ باشه

کمی صداتو نارک کن حرفارو بکش یه لبخند کوچیک بزن 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
هیچ کدومو بلد نیستم😐😐یعنی اروم حرکت کنم؟ اگه دیر بشه چی😐

عزیزم همون لبخند همیشگیت جذابت میکنه دلیلی نداره مصنوعی رفتار کنی. خودت باش این زیباترین جذابیتته

من خدایی دارم که بی نهایت به من لطف دارد این را از چشمان زیبا و مهربان عزیزانم فهمیدم

فک کنم لاغر باشی

خب ببین وایسا تا برات بگم از اونجایی که همه به من میگن ناز و دلبر و دوست داشتنی هستی تجربیاتم رو در اختیارتون قرار میدم

والا راستم میگم سر ی چالش همه از بین کل خصوصیات اینارو بهم گفتن البته جز دو سه تاشون

خب بریم سر اصل مطلب

مثلا وقتی میخندی خیلی اروم سرتو بیار پایین و چشماتو ببند و وقتی سرتو اوردی بالا یکم ناز کن

یا مثلا وقتی میرقصی انگشتای دستات رو همونجوری صاف نگیر هی تکونشون بده مثلا میتونی انگشت سوم رو بیاری پیش شصت و با ناز برقصی

یا وقتی حرف میزنی همیشه اخر حرفات ی جوون یا جان بزار مثلا بگو نازنین جوون بعد باید نازنین رو اروم بگی یکم تن صدات رو وقتی میگی جوون بیاری بالا البته خیلی کم