2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 56 پست
ببین عزیزدلم نمیخوام بترسونمت و انرژی منفی بهت بدم اما میخوام فقط چشم و گوشن بازبشه همین  ایشو ...

اصلا اینا هیچ دوران عقد باکره نباشی خدایی ناکرده بخوا جدا شی مهریه تو بزاری اجرا همسرت میتونه بگه باید بامن زندگی کنه تا مهریشو بدم ولی اگه باکره باشی تا تورو راضی نکنه نمیتونه ببرت سر زندگی 

امیدوارم عشقمون پایدار باشه و گذر هیچ آدمی به دادگاه نیوفته

بزن باران که دین را دام کردند ...

ببین عزیزدلم نمیخوام بترسونمت و انرژی منفی بهت بدم اما میخوام فقط چشم و گوشن بازبشه همین  ایشو ...

ن میدونم چی میگین شوهرم بهم گفت تا اخرش پای این کارم هستم خوب شد ک اینکارم شد من دوستداشتم کلا بشه من خودم حاضرم پای طناب دارم برم اگه مواخذه بشم از سوی خانوادت خیلی گفت گفتش من دوس داشتم اینکارو کنم باهات توهم دوستداشتی ب کسیم ربطی نداره منظورش خانوادش بود میدونم چی میگین من یکم پشیمونم اما اون ن

مهربون باشیم قبوله؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن میدونم چی میگین شوهرم بهم گفت تا اخرش پای این کارم هستم خوب شد ک اینکارم شد من دوستداشتم کلا بشه م ...

اینجور مواقع دختر فقط لطمه میخوره انشالله خوشبخت شی عزیزم

بزن باران که دین را دام کردند ...

ن میدونم چی میگین شوهرم بهم گفت تا اخرش پای این کارم هستم خوب شد ک اینکارم شد من دوستداشتم کلا بشه م ...

عیبی نداره اگه واقعا سه ساله نامزدین پس لازم بوده حتما 

شما خودتون صلاحتونو میدونین دیگه پس پشیمون نباش لذت ببر

دوره ی عقد باهمه شیریناش خیلی سخته همه جوره،مال همیم ها ولی.... خوشبخت بشی عزیزم چرا ضدحال؟؟البته ا ...

فضولی چرا خوب آدم موقع نزدیکی دوست داره همه ی اتفاقا کامل رخ بده و دیگه ما فقط در حد لباس هستش واسه همین من خیلی وابسته شدم و شبام خوابم نمیبره نمیدونم چیکار کنم بین دو راهی گرفتن عروسی یا رهایی از این محدودیت موندم

بعد پزشکی قانونی هیچی ازت نمیخواد الان خودت میتونی تنهادبری قشنگ معاینت میکنن 

تو دانشگاه تنظیم خانواده ای چیزاس که درس میدن 

والا ما ی کتاب گرفتیم گفتن بخونین بیاین برا امتحان،همین

و کتابی ک فقط خواسته بود متن بنویسه پز شه لقمه رو دورسرش چرخونده بود الکی،برا آزمایش ازدواج  هم ک رفتیم ی کتاب دادن ک دستشون دردنکنه کلا درمورد طلاق بود،واقعا آدم تو این جامعه دلگرم میشه ب زندگی🤣

خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤
عیبی نداره اگه واقعا سه ساله نامزدین پس لازم بوده حتما  شما خودتون صلاحتونو میدونین دیگه پس پش ...

اره ۳ سال دور از هم و ۳ سال نامزد بودیم شناخت کامل داریم از هم میدونم چ اخلاقایی داره همه چیشو میدونم گفت دگ ۳ ساله صبر کردم دگ چی میخای از جون من خخ

مهربون باشیم قبوله؟
ایرادی نداره که...... از فرد مورد اعتماد زندگیت بپرس مثلا واسه من عمم یا همون مادر شوهرم بود همه چی ...

خدا واستون نگهشون داره،مامانم قربونش برم ب شدت خجالتی ان،آبجی هم ندارم😭

فضولی چرا خوب آدم موقع نزدیکی دوست داره همه ی اتفاقا کامل رخ بده و دیگه ما فقط در حد لباس هستش واسه ...

واییی بله درسته خودم بعضی وقتا میگم نکنه این کارا باعث بشه سرد بشیم،خیلی سخته درک میکنم انگارتو آسمونی و بامخ میخوری زمین،انشاللا خدا کمک هممون میکنه زودتر میریم خونمون راحت میشیم از دست این حس بده