2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورتون میشه من دفعه اولمه از این حرفا میزنم🙈 میشه ی راهنمایی هم بکنین  میگم آیا لازمه من قب ...

عزیزم منم هنوز عقدم پیشم خوابید امشب یه ده دقیقه باهم بودیم خیلی بد ضد حال خوردم از همسرم نمیدونم کی عروسی میشه میریم سر خونه زندگیمون آره کاری نداره باهم برید پزشکی قانونی هم نوع پردتو میگه هم با همسرت صحبت میکنن درباره ی شرایط شما و این که حتما از روز اول رابطتون حتما اصول بهداشتی رو رعایت کنید که مشکلی پیش نیاد

ببین دردش خیلی کمه استرس نداشته باش معاشقه قبلش داشته باشین 

واقعا اینجور چیزا باید ب نحوی آموزش داده میشد،الان من خودم بااینکه سنم کم نیس ولی اصلاچیزی نمیدونم

خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤
واقعا اینجور چیزا باید ب نحوی آموزش داده میشد،الان من خودم بااینکه سنم کم نیس ولی اصلاچیزی نمیدونم

تو دانشگاه تنظیم خانواده ای چیزاس که درس میدن 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

البته ببخشیدها این سوالارو میپرسم،تو دنیای واقعی آدم خجالت نیکشه ازکسی اینارو بپرسه،خودمم هیچی بلد ن ...

ایرادی نداره که......

از فرد مورد اعتماد زندگیت بپرس مثلا واسه من عمم یا همون مادر شوهرم بود همه چیزا رو بهم گفت تجربه خیلی میتونه کمکت کنه اگه با مادرت راحتی مثلا اون میتونه کمکت کنه 

اخه عقدیم خب پشیمون چرا؟

ببین عزیزدلم نمیخوام بترسونمت و انرژی منفی بهت بدم اما میخوام فقط چشم و گوشن بازبشه همین 

ایشون چون میگن پشیمون نشی به این دلیله 

همه اینارو فرص بگیر و دوراز شما باشه 

الان شما پر... نداری درسته؟خدایی نکرده خدایی نکرده ب فرص ازهم جداشدین تو دوران نامزدی خب بالاخره بعدش ک بایکی دیگه ازدواج کنین این شمایین ک لطمه خوردین و اون زندگیشو میکنه

واینکه اگه یهو باردار بشی چی؟میخوای چیکارکنی؟ 

شما باید سیاست به خرج بدی مثلا الان شوهرتو هوایی کردی دم رفتنش اونجا داره عذاب میکشه 

حداقل با کارای دیگه نیازتونو برطرف میردین 

انشالله کنارهم تاهمیشه خوشبخت باشین و خوشحال و تندرست 

اینا فقط ی فرض بود ناراحت نشو 

جدا از این مسائل مسئله ارتباط برقرار کردن با همسرتون هم چیز کلیدیی هست میتونید تاپیک قبلیمو درباره آشناییم با همسرم بود رو مطالعه کنید خیلی میتونه کمکتون کنه

عزیزم منم هنوز عقدم پیشم خوابید امشب یه ده دقیقه باهم بودیم خیلی بد ضد حال خوردم از همسرم نمیدونم کی ...

دوره ی عقد باهمه شیریناش خیلی سخته همه جوره،مال همیم ها ولی....

خوشبخت بشی عزیزم چرا ضدحال؟؟البته اگه فضولی نیس

همسرم کاملا مخالفه پزشک قانونی و این حرفاس،ولی خودم زوری دارم راضیش میکنم لااقل خودم برم با دکتر زنان صحبت کنم ی چیزایی بگن،نمیدونم شایدم من خیلی سخت گرفتم

خوشبختی یعنی همین که با یار زیر یک سقفی❤❤