2777
2789
اگه عاشق بودی، این کارها رو نمیکردی عشق فراتر از این حرفهاست

آخه شما که منو درک نمیکنی چرا قضاوت میکنی 

من یه کارایی برا عشق کردم که حاضرم قسم بخورم هیشکی این کارا رو واسه عشقش نکرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کردم انسان جایز الخطاست فقط میخواست حرصش بدم ولی با این کار انگاری کلا از دستش دادم

پس چی فک کردی معلومه از دستش میدی

شاید براش سخت باشه ۴ تا اشک بریزه ولی وقتی ازت دل کند و گذاشتت کنار دیگه تمااااااام

پس سعی نکن هیچ وقت این بچه بازیا رو دربیاری

۴ سال دیگه هم ازدواج کردی بازنت هی میخوای میخوای این رفتارو داشته باشی؟

شک نکن یه روزم باهات نمیمونه و طلاق میگیره

نگران نباش اینا همش حرفه  اقتضای سنت هست  چند سال دیگه بزرگ شی به این روزا میخندی بخدا

درسته به این روزا میخندم ولی من مردا پای حرفاشون هستن وقتی گفتم مال منه و خوشبختش میکنه

یعنی آسمون بیاد زمین زمین بره آسمون من این کارو میکنم 

درسته به این روزا میخندم ولی من مردا پای حرفاشون هستن وقتی گفتم مال منه و خوشبختش میکنه یعنی آسمون ...

۴ سال دیگه پشیمون میشی و سلیقه ات عوض میشه 

اونوقت دیگه راه برگشتی نیست

نتیجه اش میشه طلاق خدایی نکرده

ریسک نکن 

بیشتر خانومایی ک اینجا تاپیک خیانت میزنن گیره مردای بچه و تنوع طلب افتادن و سن پایین ازدواج گردن،،،نمیفهمم واقعا خانواده ها ی اینا ازشون سیر شدن زود شوهرشون میدن،،،،،،مگه وقتی بزرگ شدن و ب بلوغ رسیدن باید ازدواج کنن راه دیگه ای برای خوشبختی نیست!نهایت آرزوهاشون برای بچه هاشون فقط ازدواجه؟منو شوهرم ۳۰ سال ب بالاییم تازه ازدواج کردیم هنوز پختگی بعضی مسائلو نداریم،،،،،

پس چی فک کردی معلومه از دستش میدی شاید براش سخت باشه ۴ تا اشک بریزه ولی وقتی ازت دل کند و گذاشتت کن ...

اینو گفتی یاد یه چیزی افتادم 

بهش گفتم وقتی عقد دائمم بشی فلان کار میکنم این کارو میکنم اون کارو میکنم 

گفت ببین الان که هیچ نسبتی با هم نداریم داری این بلاها رو سرم میاری بعد که عقد کنیم دستم به هیچ جا بند نیست