2777
2789
من قبلا با خیلی از دخترا رابطه برقرار میکردم ولی به خاطر اون همه رو گذاشتم کنار  اگه راضی نگهم ...

لطف میکنی ،،،،،تو زندگی هزار تا بالا پایین داره،،حدای نکرده اتفاقی برای پدر مادرش بیفته و ی مدت بره تو فازه افسردگی یا افسردگی بعده زایمان،،،،،ترکش میکنی!شما سنت برای ازدواج خیلیییی کمه،،،،

چرا دیگه دوست نداره؟ کارای قبلیتو فهمیده؟

برا اینکه حرصشو در بیارم یه غلطی کردم که الان با خودم کاش دستم میشکست و اون کارو نمیکردم 

اره فهمیده خودم بهش گفتم من به شدت از دروغ گفتن بدم میاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما استان فارسیم

اکثر دخترا سال تولدشون مهریه شون هست

من خودم ۲۰۱۴ 

ولی واقعا اصلا برام مهم نیست چندتا سکه مهریه ام باشه 

ولی به نظرم اگه خواستی مهریه کم بزنی یا نزنی حق تقسیم اموال رو بگیر مثلا اگه خونه بخرید سه دونگش به نام شما بشه 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
۱۵ سالشه  

تو الان سمت کمه چرا خودت رو درگیر عشق و عاشقی کردی

هر دوتون الان بچه این و شرایط ازدواج نیست 

بهتر بود بجای فکر کردن به افکار تنوع طلبی

یخورده راجب آینده ات فک میکردی

که هدفت از زندگی جیه

چه شغلی میخوای داشته باشی

چه برنامه هایی برای آینده ات داری

اگر این مسائل بشن دغدغه ات دیگه فرصتی برا اون کارا نمیمونه

اون دختر الان بچه هست و درگیر احساسات

۴ سال دیگه بزرگ بشه بره دانشگاه ازتو بهتر ببینه از کجا میدونی باهات بمونه،؟

واسه همین میگم باید خودتو ارتقا بدی درساتو خوب بخون الان بچه واقعا من تعجب میکنم بخدا

سن کیلو چنده مهم اینه شرایطش داشته باشی یا نه 

بلههه تو مو میبینی و من پیچش مو،،،،،،سن خیلی ربط داره چون سروی و گرمی زندگیو چشیدی،،،،نشما خیلی سنت کمه ،،،،،ب آینده کاریت و درس فکر کن،،،،زندگی فقط عشقو علاقه نیست

۱۵ سالشه 

شما و اون برای ازدواج هنوز خیلی خیلی بچه هستین. 

اگر واقعا عاشقش هستی خودت رو پاک نگه دار و بگو برات صبر کنه

و تو هم تو این مدت 4 یا 5 سال باهاش ارتباط نزدیک نداشته باشن

دورادور عاشق هم باشین

تو الان سمت کمه چرا خودت رو درگیر عشق و عاشقی کردی هر دوتون الان بچه این و شرایط ازدواج نیست  ...

اینقد دیدم کساتی ک سن پایین ازدواج کردن و پشیمون شدن،،،و فرصتای شغلی و تحصیلیو از دست دادن،،،مثل این آقا جبهه میگرفتن،،،،،،

تو الان سمت کمه چرا خودت رو درگیر عشق و عاشقی کردی هر دوتون الان بچه این و شرایط ازدواج نیست  ...

من فکر ایندم هستم برنامه ریزی کردم همه چیو 

بعدم شنیدی که میگن آدم یه بار عاشق میشه یا نه