2777
2789
😂😂😂😂😂ببخشید خندم میگیره،،،،اینکه کوچکترین کاری بوده ک کردی،،،شوهره منم کلی خواهر مجازی و دوست د ...

همسرم منم با اینکه ما اصلا با هم دوست نبودیم و بهم تعهدی نداشت

قید همه خواهرهای مجازی و رفیق های مجردیش که پسر بودن رو زد

وظیفش بود اینکارو بکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مهریه ام دو دانگ خونه و با ۵۰ مثقال طلا و ۲۰۰ سکه بود   به نظرم خونه مهم تره سکه اس خونه رو ...

یعنی دودنگ خونه ک تو سندثبت کنن چجوره اخه خونه هاشون ب اسم باباشع

تاپیک مهریه بودااااا،،،اسی مهریه ن پایین ن بالا،،،،،،بسپار دست بزرگترا

اخه میدونم سرش بحث میکنن همینطوری مادرمن سردوربودن مخالف وای بحال اینکه مهریه پایین باشه دیگ ازخداشه میگه ۴۰۰تا خخخ

من ماله خود اصفهانم.خود خود اصفهانا من ۱۹ سالگی ازدواج کردم اجیم ۱۷ سالگی.اصلا به این چیزا نیس

منم طرفم لصفهان رسم اصفهانیا چیه برامن گفت ۴۰مثقال طلا یعنی کامل خریدطلامیکنن یا ن

۱۳۳ تا به نام حضرت عباس

یعنی چی گلم؟

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

من ازدواج كنم مهريه نميخوام

انگار قيمت ميذارن رو دختر. 

منو بيشتر دوست داريد يا مادرشوهرتونو؟!                   اسم كاربريم عروس نيست،آروس هست،اسم يك الهه ي يوناني.

۸۵۰ سکه۵۰ میلیون  پول سفر زیارتی  تبریز

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃