2777
2789
تو‌به زبونی عملی همه جوره توبه کردم  بعدم من معلم بشم به دانش آموزام یاد میدم مخ دختر پولدار ب ...

حالا از کجا اینقدر مطمئنی قبول میشی؟😊

فعلا که همش نی نی سایت می گردی

من ماله خود اصفهانم.خود خود اصفهانا من ۱۹ سالگی ازدواج کردم اجیم ۱۷ سالگی.اصلا به این چیزا نیس

دوست منم اصفهانی بودش خودش دیپلمه ازدواج کرد

خواهرای بزگترشم حتی دوران راهنمایی ازدواج کرده بودن

مال خود اصفهانم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا از کجا اینقدر مطمئنی قبول میشی؟😊

من از خودم مطمئنم بعدم من هدفم این نیست معلم بشم 

من فقط می‌خوام برم دانشگاه و در کنار دانشگاه به هدف اصلیم برسم 

حیف که دوست ندارم هویتم آشکار بشه وگرنه اسم و فامیلمو میگفتم که بعدا اگه اسممو شنیدین که حتما می‌شنوین منو به یاد بیارین 

من از خودم مطمئنم بعدم من هدفم این نیست معلم بشم  من فقط می‌خوام برم دانشگاه و در کنار دانشگاه ...

اره واقعا انسانی ها شانس دارن شب و روز نی نی سایتن آخرم براحتی درمیارن

من که تجربی بودم فرصت آب خوردنم نداشتم والا🤦‍♀️🤦‍♀️

خوشبحاتونه

اره واقعا انسانی ها شانس دارن شب و روز نی نی سایتن آخرم براحتی درمیارن من که تجربی بودم فرصت آب ...

ربطی به شانس نداره

من فقط به خاطر اینکه یه کم روح روانم بهتر بشه اومدم اینجا 

چی بگم دخترا فامیل ما همه مجردن هنوز،،،خوشگلن و خانواده های خوب،،،دیر تن ب ازدواج میدن

اونا حتما فازشون فرق میکنه که هنو ازدواج نکردن.من که هرکی دورو برم بوده زود ازدواج کرده

روح و روان بقیه رو خراب نکنی  روح و روان خودت هم خوب میشه قطعا

من الان حدودا سه روزه اومدم اینجا 

داره به همه مشاوره میدم ولی بعضی وقتا مث الان دیگه روح و روان شما رو هم بهم میریزم