2777
2789
عنوان

بچمو میخاد بگیره

126 بازدید | 7 پست

سلام بچها ۴روزه به خاطر دخالتا مادرشوهرم و کتکای شوعرم اومدم قهر خونه مادرم پسر یک سال و نیمه دارم ک شوهرم بعد ۴ردز اومده میگه فرذا میام میبرمش توروخدا کمک کنیذ چکار کنم ک نبرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حضانت تا۷سالگی با مادره

۱۲سالش بشه خودش انتخاب میکنه با کی بمونه

شما سعی کن شاغل شو و بیمه و پس انداز داشته باشید 

اونقدر به بچه برس و محبت کن تا شما رو انتخاب کن

همه حق و حقوقت رو هم بگیر تا قرون آخرش

وقتی سمج باشی به همش میرسی

کوتاه نیا بزار بیاد بگیره شما برو دادخواست بده و شکایت کن

بالاخره بچه اول به مادر نیاز داره 

قانوناً نمیتونه ببره، ولی به زور چرا! اگر قصدت طلاقه زودتر اقدام قانونی کن، اگر نه ریش سفید پیدا کنید حل و فصل بشه. به بچه آسیب نزنید.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...

[QUOTE=171944319]قانوناً نمیتونه ببره، ولی به زور چرا! اگر قصدت طلاقه زودتر اقدام قانونی کن، اگر نه ریش سفید پیدا کنی ...[/QUOTEب نظرت من برگردم تو اون زندگی زندگی زندگی میشه 😔

[QUOTE=171944319]قانوناً نمیتونه ببره، ولی به زور چرا! اگر قصدت طلاقه زودتر اقدام قانونی کن، اگر نه ...

من که جای شما نیستم. اصلا هم نمیدونم مشکلتون چیه. فقط میگم حواستون باشه بچتون آسیب نبینه. بچه ها آگاهن. 

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...