2777
2789
بچه دار شدن راحت نیست! آرامش می خواد،اینکه بچه ای رو به دنیا بیاریم و درست باهاش رفتار نکنیم و براش ...

خداوند قطعاً  ظرفیت اش رو  درون  تو دیده

کافیه کمی  وقت بزاری متوجه  میشی تو ظرفیتش و داری که نطفه اش و بسته تو رحم ات بهت  چشم امید داشته که بنده اش  داده به داامن ات ...

خدا شاهده  زن میشناسم توی نی نی سایت  دعا دعا میکنن بی بی چک مثبت بشه حاضرن  کلی سختی تحمل کنن  نی نی دار بشن😭😭😭

چون بی بی چکم نشون داده خیلی نباید هفتتون پایین باشه برید سونو اگه قلب تشکیل شده بود که به نظر حتما ...

وای وای  این  حرفا رو نزن ... شمارو به خدا  اتیش میگیرم

مث اینکع  بهش  بگی  برو بچه ی ۴سالتع و از قاضی  حکم  بگیر به قتل برسونی 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بچه دار شدن راحت نیست! آرامش می خواد،اینکه بچه ای رو به دنیا بیاریم و درست باهاش رفتار نکنیم و براش ...

پس اگه واقعا رعایت کردید و این اتفاق افتاده بدونید خواست خدا بوده حتما ی خیری توش هست به خودش توکل کنید و ازش بخواید به برکت همین فرشته پاکی که توراه دارید گره از مشکلاتتون هم باز کنه واقعا ماها از آینده خبر نداریم شما همش با دید منفی نگاه میکنی چون فقط شرایط فعلیتون رو میبینید ولی خدا قطعا خیر و صلاح شمارو بهتر میدونه

چون دوتا بچه دارم

عزیزم منم دوتا بچه داشتم سومی وهم اینقدر دارو گیاهی گرفتم خوردم که به لکه بینی افتادم بعدش به غلط کردن افتادم الان دختر ۳۳روزم کنارم خوابه اینقدر بعد دوتا پسر شیرینه😍😍بچه هام متولد۹۵.۹۷.۹۹🤕🤕🤣😂😂

اما الان حس خوبی دارم خدایا شکرت

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم