2777
2789

شما که به این شدت مخالف فرزند دیگه ای بودید ای کاش بیشتر حواستون رو جمع میکردید که باردار نشید 

ولی حالا که شدید ی هدیه از سمت خداست نگهش دارید از تصمیمی هم گرفتید از خدا طلب بخشش کنید که خدایی نکرده مشکلی براتون پیش نیاد مطمعن باشید این کوچولو بدنیا میاد و شاید عزیزتر از دوتا بچه دیگتونم بشه براتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا که زیاد نیست چرا میخواین به حرف مردم گوش بدید که میگن زیاده و کی خرجشون میده تو این زمونه درسته که گرونی اومده ولی اونیکه دندون میده  نونش هم میده مطمئن باش خدا روزی رسونه  بنده شه خدا بهت داده ناشکری نکن دو تا بچه اصلا زیاد نیستن فردابچه هات خواهر برادر نمیخوان

شما که به این شدت مخالف فرزند دیگه ای بودید ای کاش بیشتر حواستون رو جمع میکردید که باردار نشید  ...

بچه دار شدن راحت نیست! آرامش می خواد،اینکه بچه ای رو به دنیا بیاریم و درست باهاش رفتار نکنیم و براش وقت نداریم گناه بزرگترین نیست؟!

من رعایت کردم ولی نمی دونم چطور اینجوری شده

بخدا ما کرایه نشینیم...

شوهرمم  خودش و برادرش شاگردن،

ماهی ۷۰۰  کرایه میدیم...

یه پسر دارم   ،دعا کن  دوقولو  گیرم بیاد

با جان و دل بزرگشون میکنم 

این همه سال تو گرونی و ارزونی  دستمون و جلوی روی کسی دراز نکردیم  همیشه برکت و رزق اش  سرازیر زندگیمون بوده

دو تا که زیاد نیست چرا میخواین به حرف مردم گوش بدید که میگن زیاده و کی خرجشون میده تو این زمونه درست ...

من اصلا حرف مردم برام مهم نیست

این زندگی رو به خاطر همین بچه ها تحمل کردم،چرا وقتی از سر اجبار موندم باید یکی دیگه رو بدبخت کنم؟؟؟

چون بی بی چکم نشون داده خیلی نباید هفتتون پایین باشه برید سونو اگه قلب تشکیل شده بود که به نظر حتما تشکیل شده بعد شنیدن صدای قلبش تونستید با اختیار خودتون ضربان این قلب متوقف کنید اون وقت تصمیم نهاییتون رو بگیرید