2777
2789
عنوان

نازایی

169 بازدید | 15 پست

سلام عزیزای دلم دنبال یه دکتر خوب واسه بارداریم الان تقریبا ۱سال و نیم میشه ک اقدامم واسه بارداری ولی باردار نمیشمم شوهرم سرعت اسپرمش خیلی کمه و خودمم تنبلی تخمدان دارم یه دکتر خوب تو مشهد میخاستم معرفی کنین لطفاا 

انشالله که خدا دامن تمام منتظران رو سبز کنه🤲💚

الهی آمییییین

طب سنتی راهکار های عالی برای تنبلی تخمدان داره خیلی هارو میشناسم با طب سنتی باردارشدن فقط صبر وآرامش لازمه

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوستان پروژسترون چنده قرصش امپولش چنده و اینکه بدون نسخه هم میدن

دوستای خوبم برا نی نی دار شدنم دعا کنین لطفااااا   راستی نقاش ساختمون منصف خواستین بگین  دوستی که داری میخونی  لطفا صلوات بفرست واسه نی نی دار شدنم قربونت برم 
بنظرم وقت خودت تلف نکن چون من این راهو رفتم از اول برو یه کلینیک تو مشهد یا نوین برو یا ارمغان

دوستم رفت کلینیک ارمغان اونجا ک فقط پول الکی جدا میکنن اخرم اونجا باردار نشد

فقط برو مراکز ناباروری ..اصلا مطب نرو ک بدبختت میکنن هی ویزیت و داروی الکی میدن وقتت هدر میره .من مشهد نیستم ولی برو جای ک مرکز ناباروری باشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بنطرتون بدون ivf باردار میشم؟🙁

بله عزیزم تاپیکای منو بخون .ما واقعا مشکلمون جدی بود دکترا نتونستن کاری  برامون کنن .اخرش طبیعی باردارشدم ب لطفت خدا ..خدا رو دست کم نگیر توکلت و نگاهت ب درگاه خدا باشه فقط

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خب شوهرمم مشکل داره عزیزم

برای شوهرتم مراجعه کن... ان شاءالله به زودی باردار بشی عزيزم 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز