2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنم همه آدما تو اعماق وجودشون یه غمی دارن... ولی به نظرم خوشبختی این نیست که هیچ غمی نداشته باش ...

با وجود مشکلات چجوری اروم باشیم اخه

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
زندگی بدون دغدغه یکم بی‌معنی میشه انگار،هر کس با توجه به موقعیتش یه دل‌مشغولی داره ،این طبیعت زندگیه

دقیقا ولی برا ما ک بیشتر غمه تا خوشی 

با وجود مشکلات چجوری اروم باشیم اخه

میشه آروم موند. باید راهشو برای هر مشکل پیدا کنی. بعضی مشکلا بی اهمیتن. ما برای خودمون ازشون یه غول درست میکنیم. بعضیای دیگه راه حل دارن، و حتی اونایی که حل نمیشن رو اگه به عنوان یه قسمتی از زندگیمون قبول کنیم، آرومیم. بالاخره زندگی که چن روز نیست. حرص مشکلا رو نباید خورد

میشه آروم موند. باید راهشو برای هر مشکل پیدا کنی. بعضی مشکلا بی اهمیتن. ما برای خودمون ازشون یه غول ...

خیلی خوب حرف میزنید بهم انگیزه دادید ممنون😍👌🏻

دقیقا ولی برا ما ک بیشتر غمه تا خوشی 

میفهمم چی میگی ،من واقعا بخوام به شرایطم نگاه کنم انقدر مسئله و مشکل هست که راحت میتونه دوسه روز دپرسم کنه از جام بلند نشم ،رو اتفاقای خوب فوکوس کن ،ویژگی های خوب ،چیزای قشنگ 

یه وقتایی به این نتیجه میرسم اگه رویا ،هدف، آروز ،خیال ،امید نبود چقدر تحمل این زندگی سخت و طاقت فرسا بود😑

میفهمم چی میگی ،من واقعا بخوام به شرایطم نگاه کنم انقدر مسئله و مشکل هست که راحت میتونه دوسه روز دپر ...

دقیقا منم خیلی وقتا خودمو ب خوشی میزنم بعضی وقتام کم میارم واقعا ولی چ کنیم باید بسازیم دیگه 😅