2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی متوجه شدین؟

من 10سال ازدواج کردم 3بارباردارشدم بطور طبیعی اولین بچم 7ماهگی زایمان زودرس گرفتم سزارینم کردن دومی پوچ سومی قلب جنین ضعیف کورتاژ کردم چندین دکتر رفتم چون چاق هستم میگفتن مال اضافه وزن نمیدونم هر کی یه چیزی میگفت آزمایش ژنتیک دادم بعد دوماه جوابش اومد خودم نرمال اما شوهرم کروموزم 7مشکل داره نمیدونم چکار کنم

تازه فهمیدن علت این همه سقط مال ژنتیک بوده که رو جنین تاثیر میذاره

برید رویان و مراکز باروری اونجا احتمالا بتونن کمکتون کنن

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
برید رویان و مراکز باروری اونجا احتمالا بتونن کمکتون کنن

هزینش خیلی سنگینه همسرم کارگر واقعا نمیدونم باید چیکار کنم دکتر زنان میگه باید انقدر بیاری تا یکیش سالم بمونه ولی واقعا دیگه جوونی برام نمونده با چه تضمینی مطمئن بشم بچه سالمه اخه

هزینش خیلی سنگینه همسرم کارگر واقعا نمیدونم باید چیکار کنم دکتر زنان میگه باید انقدر بیاری تا یکیش س ...

توسل کن از اونکه یاور همه ی آدماست کمک بخواه شک نکن کمت میکنه

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

ما دو کروموزوم شماره هفت داریم عزیزم تو هر سلولمون و هنگام تولید مثل از ۴۶ کروموزوم پدر ۲۳ تاش به جنین منتقل میشه و جنسیت جنینم همون کروموزم۲۳ پدر تعیین میکنه و سایر کروموزوم های پدر به همراه کروموزوم های مادر که اونم۲۳ تاست ژن هاشون و ویژگی هاشون به جنین انقال پیدا میکنه اگه یکی از جفت کروموزوم های پدر مشکل داره میشه به نظرم قبل بارداری و با روش های تخصصی کاری کرد اون کروموزوم ترکیب نشه با کروموزوم های مادر 

متاسفانه اگر هر دو کروموزوم شماره ۷ پدر مشکل دار باشن جنین در معرض سقط هست اگرم دنیا بیاد در معرض عقب موندگی !!