2777
2789

فک میکنم صد میلیون وام روش میدن برا ساخت خونه حالا اگه اپارتمان باشه خودشون میسازن و هر جا تموم کردن اعلام میکنن بهتون ک پول واریز کنین بعد از دو سال با سود ۱۸ درصد بازپرداختش ماهی دو میلیونه

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلیا معتقدن مثلا برا شهرستانا مناسب نیس چون واقعا برا شهرستان سخته ماهی دو میلیون از طرفیم اکثر شهرستانا خونه ها حیاط داره و اپارتمان براشون صرف نمیکنه از طرف دیگم چون قیمتا روزافزونه گزینه خوبی هس بالاخره ی راه برا خونه دار شدن هس ک

ما برا فروش میخایم چون من اوتحور جا نمیتونم زندگی کنم

نمیدونم بخدا بتونین بفروشین یا ن. بنظرم اول دقیق پرس و جو کنین اخه تا جایی من میدونم خیلی دیر تحویل میدن من ی اقایی رو دیدم ک میگف دو ساله هی فقط میگن پول بریزین هر سری ده تومن بیس تومن پول واریز کرده بود ولی واحدشون رو هنوز تحویل نگرفته بود

ماهینا ۷۰۰، یا کلا هفتصد ملیون

خرید خونه با بودجه محدود دیگه رویا نیست.

شهر پردیس در حومه تهران با شرایط عالی بهترین گزینه برای خرید ملک با سرمایه های محدود میباشد.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در امور ملکی شهر پردیس فعالیت دارد.

اطلاعات بیشتر : سایت شرکت ایران ملک

https://irmelk.com

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com