2777
2789
عنوان

سیگار وحاملگی

306 بازدید | 12 پست

سلام.خانما کی توبارداری سیگارکشیده وبچش مشکلی نداشته؟توروخدا اگر کسی هست بهم بگه واگر اطلاعات درست داره بهم بگه.نمیکشم واقعا عصبی میشم.خواهشا نیایید نصیحت کنید اگرم دلتون سوخت چیزی نگید بریزید توخودتون.نمیکشم عصبیم ومیکشمم استرس نی نی رودارم.واقعا نمیتونم بذارم کنار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از دکترت بپرس ولی بی ضرر هم نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

عزیزم، ریسکه دیگه، ولی آرایشگاه میرفتم خانم دوران بارداری می‌کشید، دخترش سالم به دنیا اومد، شکر خدا

البته ممکنه رو مغز و هوش و سلامت قلب و ریه تاثیر بگذاره، خواهرم پرستاره میگفت خانم های معتاد زیادن، بچه به دنیا میاد میزاریم دستگاه،. بچه ترک کنه ولی سالمن

یه زمانی سیگار رو توی بارداری توصیه و تبلیغ هم می‌کردند

ولی بعدا ضررش معلوم شد 

مادر شدن یعنی از همه چی خودت دست بکشی

الان از سیگار فردا از هیکل 

پس فردا از خواب راحت

بخاطر بچه این کار رو بکن

شاید اگر بکشی چیزی نشه ولی یک در میلیون بچه کوچکترین مشکلی داشته باشه خودت رو نمیبخشی

.

من وقتی افتادم به ویار از سیگار بدم اومد وتا زایمان نکشیدم ولی یکماهو کشیدم بقدری بچم لاغر بود پوست واستخون وقتی هم بدنیا اومد همش حساسیت داشت الانم که دختر بزرگی شده وازدواج کرده  حساسیت داره همس عذاب وجدان دارم 

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

سلام مادران بارداروبچه دار با نصب این اپیکیشن کمک میکنددوره بارداری وتربیت کودکان تاشش سالگی  هرمطلبی خواستید بخونید( مثل لالایی کودکانه)تغذیه(مادر باردارو تغذیه کودک) بازی (بازی کودکانه واسباب بازی هایه مناسب هرسن )وآلبوم رشد براثبت کامل رشد کودک ابزارهایه دیگر به مادران در دوره بارداری وتربیت کودک کمک میکند

خواستید ازلینک زیر دانلودکنید

https://gahvare.net/i/5f0ff8a5bd03b

گفتم اطلاعات ندارین حرف نزنید.آدم فکرمیکنه با پیرزنای صدسال پیش داره حرف میزنه.اه

تو خودتم اطلاع داری ک بده کلیم تایپک زدی داخل همشم گفتن بده فقط میخای بپرسی ک ینفر بگه بد نیس تا عذاب وجدان نگیری😊 خانوم جوان بده واست اینو یه پیرزن ۱۰۰ ساله بهت نمیگه😚 اینو از بچه ۵ ساله هم بپرسی بهت میگه نیازی به اطلاعات خاصی نیست🤷‍♀️

موفق باشی

خدایا شکرت