2777
2789
عنوان

تباه ترین کار بچگیمون😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 82 پست
نوار بهداشتی مامانمو برداشتم فکردم توش جیش میکنه گذاشتمو و توش جیش کردم😶😐 البته توی حموم بودم و.. ...

منم کلاس سوم بودم تومای بیبیه داداشم جیش کردم😂😂😂

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر منی😂من هنوزم روم مونده و همه میگن آیلار وحشی چون کتکشون هم میزدم😂

وای منم اکیپ دخترونه داشتیم مخصوص کتک ردن پسرا پسرارو گریه مینداختم میفرستادم جای ماماناشون تهدیدم میکردم میگفتم اگه بگین کار منه شب جن میفرستم تو بدنتون 

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
عمدی نبود،فقط یه حسادت دخترانه بود😈

بدجنسسسسسس

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎

من سن کم عقدم کردن ۱۲ سالم بود

یادمه از خونه مادرشوهرم خواهرشوهرم نمیرفتم یک ماه یک ماه میموندم

مامانم میومد دنبالم پشت خواهرشوهرم قایم میشدم گریه میکردم بگو منو نبرن😶😶

شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

منم با گوشی مامانم فیلم میگرفتم از خودم تو تاریکی راجب مرگ و جن زدگی حرف میزدم بعد نگامیکردم میخندید ...

وای منم تازه گوشی دار شده بودم بچه های فامیل رو میکردم بازیگر خودمم میشدم کارگردان

فیلم ترسناک درست میکردیم🙂😂

من سن کم عقدم کردن ۱۲ سالم بود یادمه از خونه مادرشوهرم خواهرشوهرم نمیرفتم یک ماه یک ماه میموندم ما ...

وای خدای من چطور میشه

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

ماتوکوچمون یه اکیپ دختررونه داشتیم وقتی تازه سریال فاصله هاروپخش میکردن میرفتیم توجوبه سره کوچه میشستیم اهنگه فاصله هارومیخوندیم هرکیم ردمیشدبایه قیافه عجیبی ازحیرت نگامون میکردفازمون چی بودنمیدونم/:

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱

جومونگ بازی 

میرفتیم کلی شال و دامن و اینا میبستیم به سرو کلمون بعد من جومونگ بودم همیشه دخترخالم سوسانو مثلا اون یهو پاش گیر میکرد به سنگ من میدوییدم میگرفتمش💔 یا مثلا پسرداییم بهمون حمله میکرد من از سوسانو دفاع میکردم،

در همین حد تباه#  

LGBT
ده سالم بود پری نمیشدم ماخ رمضون ب حدا التماس میکردم خدایا پریودشم سال بعد پریود شدم البته😅🤣

من ده سالم بود نمیدونستم این چیزارو😂هرکی راهنماییم میکرد دعواش میکردم