پنج سالم بود خوشمزگیم گل کرده بود رفتم شلوارک خواهر دوقلوم رو برداشتم و کردم داخل شلوارم😑بعدش رفتم به داداشم گفتم نگاه من دستشویی کردم اونم به مامانم گفت:)
یادمه از ترس واقعا دستشویی کردم خودم باورم نمیشد😑😂
چقدر منی😂من هنوزم روم مونده و همه میگن آیلار وحشی چون کتکشون هم میزدم😂
وای منم اکیپ دخترونه داشتیم مخصوص کتک ردن پسرا پسرارو گریه مینداختم میفرستادم جای ماماناشون تهدیدم میکردم میگفتم اگه بگین کار منه شب جن میفرستم تو بدنتون
کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑 نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
من سن کم عقدم کردن ۱۲ سالم بود یادمه از خونه مادرشوهرم خواهرشوهرم نمیرفتم یک ماه یک ماه میموندم ما ...
وای خدای من چطور میشه
کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑 نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
میرفتیم کلی شال و دامن و اینا میبستیم به سرو کلمون بعد من جومونگ بودم همیشه دخترخالم سوسانو مثلا اون یهو پاش گیر میکرد به سنگ من میدوییدم میگرفتمش💔 یا مثلا پسرداییم بهمون حمله میکرد من از سوسانو دفاع میکردم،