2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 60 پست

من به شخصه اول فکر میکنم

بیشتر واسه اینکه از راه های متفاوت و تجربه های دیگران استفاده کنم تا‌پیکی میزنم تا داخلش سوال کنم...

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

شما  ببخشیدا  خودتون  فکر  کردید  امدین  سایت  زنانه  مخصوص  بارداری؟؟؟

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شروع یک زندگیه درست و سالم از قدم برداشتن خودمون شروع میشه

😕😐اوکی

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪
به نظر شما این سایت همین چیزی هست که نوشتید یا غیر از اینه؟

هرچیییی  باشه  واسه  یک  مرد  واقعی(اگه  هستین)زشته  بیاد  اینجا   بهتره  یکم  فکرکنین   میفهمین

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
این دومین باره ک تاپيکتو میبینم خدایی خوب میگی و ب آدم انرژی میدی چراش رو هم نمیدونم😂😂 من ک رفت ...

ممنونم..چیزی که این روزها کم دیده میشه توی جامعه فکرکردن و تلاش کردنه و داریم به ظاهر زندگی میکنیم...انشالا که از خودمون شروع کنیم برای یک زندگیه تازه

ببخشید 

کاش یکم واضح تر صحبت کنید

الان منظور شما این هست که سوالاتی که اینجا پرسیده میشه با فکر یا یک سرچ ساده جوابش به دست میاد و نباید پرسیده بشه

یا اینکه کلا در زمینه خودشناسی و خداشناسی و ... هست؟

خانم هستم 

هرچیییی  باشه  واسه  یک  مرد  واقعی(اگه  هستین)زشته  بیاد  ا ...

مشکل ما در این جامعه زمانی شروع شد که فرق گذاشتیم بین جنسیتمون...اما هیچ وقت به انسانیت نگاه نکردیم و فقط به جنس های هم نگاه کردیم