2789
عنوان

باردارا

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوگند جونم سلام خوبی؟بهارم به سلامتی دختردار شدی عزیزم     چه زود گذشته 5 ماه شد   ...

قربونت برم عزیزم مرسی 

اره دختر دارم اره تا الان که خوب بوده ان شاء الله که بعد اینم خوب بگذره

تو چه خبر گلم نی نی نداری؟

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
قربونت برم عزیزم مرسی  اره دختر دارم اره تا الان که خوب بوده ان شاء الله که بعد اینم خوب بگذره ...

خب خداروشکر

من دو روز پیش بی بی زدم مثبت شد ولی امروز رفتم آزمایش دادم بعدازظهر جوابش اماده میشه برام خیلی دعا کن که دلم پر از آشوبه

خب خداروشکر من دو روز پیش بی بی زدم مثبت شد ولی امروز رفتم آزمایش دادم بعدازظهر جوابش اماده میشه بر ...

خداروشکر عزیزدلمممم ان شاءالله که همه چی به خوبی و خوشی میگذره خیلی خوشحال شدم 🥰

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
حالا اگه مثبت بشه ازمایشم فعلا معلوم نیست گلم

چند روزه انداختی عقب ان شاءالله که مثبته عزیزم

من دیروز موعودم بود دو روز پیش بی بی چک گذاشتم مثبت شد دیگه رفتم ازمایش دادم امروز ببینم جوابش چیه ...

بهار جون چی کردی عزیزم چیشد؟

[QUOTE=174739294]بهار جون چی کردی عزیزم چیشد؟[ سوگند جان آزمایشم مثبت شد خداروشکر بتا تو اولین بار ...

خداروشکر عزیزم من هزاروخورده ای بود