2821
2789
عنوان

باردارا

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 42 پست
منم تقریبا با شمام از هفته ۱۲ بزرگ شد البته هم شکمم هم باسنگ الانم مشخصه 

اها اره دیگه مال بعضیا بزرگ تر مال بعضیا کوچیک مهم اینه سالم باشن😍🎀

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اها اره دیگه مال بعضیا بزرگ تر مال بعضیا کوچیک مهم اینه سالم باشن😍🎀

ان شاءالله هممون صحیح و سالم بارمون رو زمین بزاریم😍

خدایا بابت هدیه ای ک 9\9\99 به من و همسرم عطا کردی هزاران بار ازت ممنونم،خدایاااا شکرتتتت
دختر کلا بیشترگردالی وبه پهلوهای مادر میره پسر نوک تیزمیشه قلمبه روبه جلو من از هفته ۸اینا خودم میف ...

مال منم دخترم تو پهلومه لباس تنگم میپدشم بهتر معلوم میشه 😊

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
ارره اصن خداروشکر سنگین نیستم تا همین لحظه تمام کارامو خودم میکنم

ان شاءالله همه به سلامت بارشونو بزارن زمین 😍🤲🥰

ارره اصن خداروشکر سنگین نیستم تا همین لحظه تمام کارامو خودم میکنم

مادر پسر زرنگه،من ک انقدر تنبل شدم نمیتونم هیچ کاری کنم

خدایا بابت هدیه ای ک 9\9\99 به من و همسرم عطا کردی هزاران بار ازت ممنونم،خدایاااا شکرتتتت
مال من تازه تازه داره وول میخوره اونم خیلی کم کلا ارومه انقدر دوست دارم شلوغ کنه وول بزنه😍

اره مال منم کمه یدفعه تو دلم انگار یه خبراییه یه چی وول میخوره 😍

مال من تازه تازه داره وول میخوره اونم خیلی کم کلا ارومه انقدر دوست دارم شلوغ کنه وول بزنه😍

شماهم دختر دارین😍دختر منم خیلی ارومه ولی تکوناش زود حس کردم الانم خیلی آروم وول میخوره،قربان بره مامااانش😍😄

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792