2789
عنوان

حرکات جنین 😻

168 بازدید | 26 پست

سلام شبتون خوش خانما. من بارداری اولمه تا الان فکر میکردم ممکنه فوقش از 22تا 24هفته ب بعد بتونم حرکات نی نی روحس کنم ولی از 17هفته تقریبا حس میکردم بعد از کامل شدن 18هفته ام کاملا حس میکردم حرکاتش رو و هرچی گذشت بیشتر شد تا الان که رفتم توی 22هفته ضربه هاش از رو شکم هم دیده میشه کامل حس میکنم خودشو جمع میکنه ی طرف بعد نگاه میکنم ب همون قسمت میبینم ضربه میزنه ولی خب ن پشت سرهم امروز هم بالاخره باباش تونست ببینه و دستشو بزاره ی ضربه روحس کنه 😍😍کیا مثل من زود حس کردن حرکات نی نیشون رو؟ البته اینم بگم که توی سونو ازنظر سایزی یک هفته جلوتراز سن خودشه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید ی سوال.حالت تهوع شما از کی شروع شد؟ بتاتون چند بود؟؟

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
ببخشید یه سوال چند هفته رفتین ان تی؟جنسیت رو حدس زد براتون؟

من 12هفته کامل رفتم ان تی و لی نخواستم جنسیت رو بگن چون میدونستم صد درصد نیست نخواستم بخوره توذوقم اگه عوض شد 17هفته سونو دادم گفتن پسر انومالی هم 19دادم بازم گفتن پسر

من هفته ۱۵کامل نشده هنوز چیزی متوجه نمیشم گاهی شبا سمت چپم انگار حباب میترکه یجوری ک قلقلکم میاد

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
ببخشید ی سوال.حالت تهوع شما از کی شروع شد؟ بتاتون چند بود؟؟

ویار و تهوع من وقتی وارد 7هفته شدم شروع شد تا الانم ادامه داره. بتا هم یک روز بعداز تاخیر پریود 1025 و پنج روز بعدش 2025بود

ویار و تهوع من وقتی وارد 7هفته شدم شروع شد تا الانم ادامه داره. بتا هم یک روز بعداز تاخیر پریود 1025 ...

بسلامتی فارغ بشید انشاء الله.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜