2777
2789
عنوان

بازسازی ویلا🏘

144 بازدید | 11 پست

میخوایم خونمونو باز سازی کنیم خیلی قدیمیه به نظرتون کلا اگه بخوایم از نو بازسازیش کنیم  و از پی خودش استفاده کنیم چقدر هزینه میخواد؟حداقل یک سال آینده شروع میکنیم واسه ساخت و ساز به نظرتون از کجا شروع کنیم؟کسایی که هوش اقتصادیشون خوبه بریزین وسطططط

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیال ناب من!همسرمA❤️😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۲۰ تا ۱۵۰هزینه اش میشه

واقعا؟؟؟😐

من همسرم میگه ۱۲۰ فقط هزینه سربندی میشه...

همین خونه رو فقط قراره از پِی اون استفاده کنیم و یکمم اضافش کنیم واقعا ۱۵۰ میشه؟

در خیالم خیالی جز خیال تو پرسه نمی زند خیال ناب من!همسرمA❤️😍

واقعا؟؟؟😐 من همسرم میگه ۱۲۰ فقط هزینه سربندی میشه... همین خونه رو فقط قراره از پِی اون استفاده کن ...

ببین عزیزم متری حساب میکنن باید ببینی تو منطقه شما متری چنده

متری ۲تومن باشه میشه ۱۶۰تومن

متری ۳تومن باشه میشه ۲۴۰تومن

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید

سلام 

یه سایت هست کارشون همین بازسازی خونه و این جور چیزاست اما تنها سایتیه که لیست قیمت ریز به ریز تعمیرات داخل خونه رو گذاشته میتونی از تو سایتشون یه قیمت کلی دستت بیاد. منم کلی بین سایتا گشتم تا پیداش کردم. اکثرا قیمت نمیزارن اما این یکی گذاشته بود و خیلی به دردم خورد. شاید به درد شما هم بخوره. 

اینه سایته:  https://interior-designer.ir/لیست-قیمت-بازسازی/