2777
2789
عنوان

برداشتن رحم...

511 بازدید | 15 پست

سلام خانومای عزیز

کسی از اطرافیانتون یا خودتون رحمش رو برداشته ؟؟

مثلا بخاطر خونریزی زیاد ...پریودی نامنظم...داشتن فیبروم....میخوام ببینم عملش سخته؟چند روزه خوب شدن؟ کلا چند روز طول کشیده تا سرپا بشید؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله مادرم درد کشید بمیرم براش تقریبا ی ماهم کشید تا کامل خوب بشه

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بله مادرم...

عمل سخت و سنگینی است...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

باه من کسیو میشناسم که عمل کردن بیمارستان خودم پیشش بودم شب اول خیلی درد کشید ولی بعدش فرداش درد خیلی کم شد فکر کنم یه هفته طول کشید تا سرپا شه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

مامانم 

مامانبزرگم

زندایی م

دوتا عمه هام

مهارت جراح ش خیلی مهمه

یه هفته ی اولش سخته

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

من چون قبل از جراحی مامانم نظرات رو خوندم و باعث دلگرمیم شد گفتم تجربه خودمونو بذارم شاید بقیه هم استفاده کنن. کل عمل مامانم از وقتی از من جدا شدن تا اومدن تو بخش ۴ ساعت طول کشید. شب اولش سختی داشت اونم بیشتر گرسنگی تشنگی و کمر درد به خاطر اینکه به یک شونه خوابیدن خیلی سخت بود.

روز دوم که دیگه تونستن اب و‌غذا بخورن و راه برن فقط وقتی تاثیر مسکن ها کم می شد اذیت می شدن. صبح روز سوم مرخص شدن. الان یک هفته میگذره فقط موقع راه رفتن یکم اذیته و الا در کل سختی زیادی نداره. نگران نباشین اینقدر که بقیه کسانی که تجربه اش رو نداشتن میگن عمل سختیه سخت نیست. با مراعات و مراقبت این دوره خیلی زود میگذره.