2777
2789

خواهرم خیلی به طب سنتی علاقه داشت بهش گفتن بلادوربگیره وآتیش بزنه  واونجاشو دود بده،بعدم گوشت اضافی روباقیچی بچینه ،چشمت روز بدنبینه اول اینکه کلا پوستش حساسیت نشون داد وترک ترک شد وورقه ورقه شد اگر دکتر منوچهری (جراح کولورکتال معروف) به دادش نرسیده بود باور کن می مرد😭😢😥 اصلا از این آشغالا مصرف نکن،خود آیت ا... جوادی آملی که علامه ی ایناست میگه طب اسلامی دروغه،بنظرم با اتومبیل یا هواپیما سفر کن نه با اسب وقاطر.برو پیش دکتر منوچهری که استاد دانشگاهه وخیلی هم منصفه واهل سر کیسه کردندهم نیست،ودرست وحسابی ومثل آدما درمان شو،ترو به خداخودتو به باد نده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یا خدا حالا اون بیرون زدگی افتاد 

کل ناحیه زخ شد وعفونت کرد اصلا دستشویی نمیتونست بکنه یه دکتر بردیم گفت باید روده را از شکم بذاریم بیرون که زنگ زدیم از فامیلمون که متخصص گوارش هست پرسیدیم دکتر منوچهری رو معرفی کرد وگفت من به این دکتر ایمان دارم و از هرجهت تائیدش میکنم بردیم پیش دکتر منوچهری شکر خدا بدون بیرون گذاشتن روده خوبش کرد دوبارم توو اتاق عمل زخم روتمیز کردن وشستشو دادن چون خیلی درد داشت.۴۵ روز سر کار نرفت