با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من تو منچرز به هیچکس رحم نمیکردم نامردا علیه من ائتلاف میکردن
دیدی؟انگار باباشونو کشتیم😂من فقط کی زورم میگیره وقتی به یکی رحم.میکنم اون.منو میزنه یعنی دلم میخواست پیشرفت علم به حایی میرسید که از گوشی دست میبردی یه سیلی میخوابوندی بیخ گوشش بی انصاف نامرد
خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
منم ولی نتونستم حسابمو بازیابی کنم گوشیمو عوض کردم از اول باید بازی کنم
مگه از قبل تو تلگرام بازیابی نکردی . برو اینستا ب ایدیش پیام بده .اسم کاربری و شمارتو بده تا راهنمایی کنه ..یا ایمیل بزن
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
رتبه چیه؟اگر منظورت اون چالش یلدایی بود تا بیام بفهمم انارم یا شلغم😂😂تموم شده بود ولی الان ۵۳ یا ۵ ...
ن عزیزم قسمت رده بندی ک میزنی رتبه رو بهت نشون میده ..من بین میلیون ها کاربر نفر ۲۷ ام