2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هفته ۱۳ با ایست قلبی جنین مجبور به سقط شدم . بعد کورتاژ شدم😭برام دعا کنید بیست و هفتم میرم برا سنو غربالگری۱۲هفته..همه اش میگم یه اتفاق دو بار نمیوفته  اما یاد اون روز میوفتم تو سنوگفت قلب وایساده نابود میشم

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.
بجز چن مورد ک بچه متاسفانه مشکل داشت و مجبور ب سقط بود دیگه ندیدم  اونم تحت نظر پزشک و قانونی ...

منم بهم گفتن دور بچه آب نیست همه آب داخل بدنش جمع شده قلب و معده پر آب شده. یکی گفت مشکل کلیه. یکی گفت عفونت یکی گفت کروموزوم. آزمایش دادم هنوز جواب نیامده. خیلی ناراحتم بچه ام سقط کردم. تا لحظه آخر قلبش میزد دنیا رو سرم خرابه

من هفته ۱۳ با ایست قلبی جنین مجبور به سقط شدم . بعد کورتاژ شدم😭برام دعا کنید بیست و هفتم میرم برا س ...

عزیزم منم یک هفته هست سقط کردم خیلی ناراحتم. انشاءالله بچه ات سالمه برای منم دعا کن. شما علت ایست قلبی را بهت نگفتن؟

عزیزم منم یک هفته هست سقط کردم خیلی ناراحتم. انشاءالله بچه ات سالمه برای منم دعا کن. شما علت ایست قل ...

ازمایش دادم چیزی نشون نداد .  این دفعه امپول انوکسان  گفتن بزن تا اخر بارداری . ...ان شاء الله  همه متتظرا دامنشون سبز بشه با فرزند سالم ..خیلی دعام کن منم برا شما دعا میکنم 

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.
ازمایش دادم چیزی نشون نداد .  این دفعه امپول انوکسان  گفتن بزن تا اخر بارداری . ...ان شاء ...

دعا کن آزمایش منم چیز خاصی نشان نده. خیلی برام دعا کن. انشاءالله بچه ات سالم به دنیا بیاد 

دعا کن آزمایش منم چیز خاصی نشان نده. خیلی برام دعا کن. انشاءالله بچه ات سالم به دنیا بیاد 

سلام عزیزم متاسفم بابت این اتفاق تلخ😞 بعدش دوباره باردار شدی؟عمل فیبروم انجام دادی؟

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋