2777
2789
عنوان

گروه کلاس

238 بازدید | 9 پست

آقا من امروز با یکی از همکلاسیام که با هم خوب بودیم قهر کردیم ماجرا از این قرار بود که نتمو روشن کردم نزدیک ۱۰۰تا پی ام بود از گروه کلاس اومد ، من تک تک نخوندم ولی فهمیدم مسئله اینه که میخوان‌ موضوع تحقیق انتخاب کنن که‌تکراری نباشه اومدم نوشتم بچه ها چقدر پیچیدش میکنین هرکی موضوعشو بنویسه و‌حرف دیگه ای نزنه هرکسی موضوع تکراری برداشته بود خودش اعلام کنه ، هیچکس محل نداد به حرفم و باز وایسادن صحبت کردن ، یکی اومد پی وی گفت این حرفو قبل از تو‌من زدم پیام اضافی تو گروه نذار منم از این حرفش ناراحت شدم و از گروه لفت دادم ، بعد هی اومد معذرت خواهی و اینا بهش گفتم پیام‌اضافه نذار یعنی خفه شو و قصد‌منم کمک بود اینو که گفتم گفت خودتو‌نپیچون اصلا ببخشید که‌اومدم معذرت خواهی و دوباره زنگ زدم‌گفتم خواهش میکنم من‌درس دارم خدافظ و‌باهم‌قهر کردیم🤕من ندیده بودم‌اون قبل من همینو گفته ، به‌نظرتون اشتباه از من‌بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😕😕 توی این مورد بله ولی چرا باید به‌من‌بگه حرف اضافه‌نزن ؟ عادی بگه من گفتم اینو

خب دوستت هم یه کوچولو بی ادبه ولی با یه عذر خواهیدشما تموم میشه میره باز هم‌خودت میدونی 

میرقصانم زندگی را به سازم
خب دوستت هم یه کوچولو بی ادبه ولی با یه عذر خواهیدشما تموم میشه میره باز هم‌خودت میدونی 

من عذر خواهی‌کردم گفتم ببخشید که‌نخونده بودم ولی انتظار نداشتم بگی حرف اضافه نزن و میگفتی من‌گفتم تو‌پیامتو‌پاک کن کافی‌بود ولی گفت‌ این از تفکرات توعه و کسی با‌تو‌مشکلی نداره که‌به خودت میگیری و‌اینجوری از‌گروه‌میری و حوصله‌ی‌بحث‌با‌تورو ندارم وخدافظ 😢 اینم‌از معذرت‌خواهی