2777
2789
ببین گلم تومطب دکترای زیبای هم همین کارهاانجام میدن این دستگاهامیخرن هرجلسی خداتومن پول میگیرن باید ...

من کک‌مک ندارم فقط چندتا جوش زیرپوستی و واسه سفیدی پوست میخوام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیززمممم اره این دکتر بهم گفت بیا بین۳تا۶جلسه با دستگاه رو صورتت کار کن هر جلسه هم ۷۰۰خورده‌ای ...

اره بابا رفتم دیدم این دستگاهاخودم میخرم خوب راحت توخدنه هروقت بخوام انجام میدم چراپول خرج دکتراکنم یک بارهذینه کن بخر یه عمرراحتشووالابه خدا

وقتی طرفتونوباکس دیگه ای دیدید بحث نکنید دودستی تقدیمش کنید.ادم که دستمال کاغیونمیشوره😏
اره بابا رفتم دیدم این دستگاهاخودم میخرم خوب راحت توخدنه هروقت بخوام انجام میدم چراپول خرج دکتراکنم ...

دقیقاااا منم سعی میکنم این کارو انجام بدم

من کک‌مک ندارم فقط چندتا جوش زیرپوستی و واسه سفیدی پوست میخوام

این دستگاهای گفتم بزن تونت بخون کلی هرکدومشون کارای دارن راستی دستگاه میکرودرمم خریدم ۱۹۰ تومن براپاکسازی ازبین بردن جوش هست چربیای اضافی پوستم میگیره...یه دستگاه هم هست کل کارای این دستگاهای که گفتم داره یک جا فک کنم۲۷۰۰ تومن بود قیمتش میکردرم داشت خال برداری داشت هیدرودرمی و اتو پوست وچکش سرد گرم

وقتی طرفتونوباکس دیگه ای دیدید بحث نکنید دودستی تقدیمش کنید.ادم که دستمال کاغیونمیشوره😏
اهااا میشه سایتشو بدین لطفا

دیجی کالا همه ای اینهای گفتم داره ولی من ازتواینستا خریدم ازیه پیج با پست تیپاکس فرستادبعددوروز رسیددستم توتهران پرداخت درب منزل داره...حالا شما میترسی ازدیجی کالا خرید کن اونم داره

حتما میرم و مخ شوشو رو هم میزنممم😀😀

فوقش هروقت پول داشتی کم کم یکیشون بخر مجبورنیستی یک جابخری