2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه دستگاهی و هزینشون چقده و چطور استفاده میکنی ازشون میشه تعریف کنید خواهشا

دستگاه هیدرودرم برای ابرسانی پوسته۷۰۰ هزارتومن دستگاهدبیوتی پن برداشتن خال زیگیل کم مک۲۸۰ هزارتومن دستگاه چکش سرد گرم صورت برای باز کردن چروک صورت لیفت صورت ۶۶۰ تومن بعد۱ ماه پوستت عالی میشه.....کرم ایناالکی

وقتی طرفتونوباکس دیگه ای دیدید بحث نکنید دودستی تقدیمش کنید.ادم که دستمال کاغیونمیشوره😏
کرم پودر و اینجور چیزا نزن به جاش  کرم ضد آفتاب بزن  تاثیر داره واقعا

اره بابا من حتی واسه عروسیا از ضدافتاب استفاده میکنم..همیشه از ضد افتاب پریم استفاده میکنممم....ولی این تقریباااا یه مدته خیلی خیلی کدر شده میخوام شفاف بشه یه برقی بده

دستگاه هیدرودرم برای ابرسانی پوسته۷۰۰ هزارتومن دستگاهدبیوتی پن برداشتن خال زیگیل کم مک۲۸۰ هزارتومن د ...

چه خوب اگه از کجا اینارو گرفتی که منم شاید مخ شوشو رو بزنم واسم بگیره و کلا همشون باهم چقد میشن

نع من نمیخوام اینترنتی بگیرم واسه پوست میترسم

ن عزیز اینترنتی نیست ک کلا اموزش میده خودت درست کنی مثلا با عسل و زردچوبه خیار و نعنا با چیزای طبیعی

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

چه خوب اگه از کجا اینارو گرفتی که منم شاید مخ شوشو رو بزنم واسم بگیره و کلا همشون باهم چقد میشن

ببین گلم تومطب دکترای زیبای هم همین کارهاانجام میدن این دستگاهامیخرن هرجلسی خداتومن پول میگیرن باید پوستتو حسابی بهش برسی کرم صابون چرته سطی یکم درس میکنه این دستگها عمیق اززیرپوستودرس میکنن پوستت اوکی میشه...یک میلیون۶۰۰ شد کلا تاخال کک مک بیا بادستگاه خال برداری برشون میدارم خیلی خوبن بزن تونت درموردشون تحقیق کن ببین گلم...دستگاه هیدرودرنی.دستگاه چکش سرد گرم.دستگاه بیوتی پن

وقتی طرفتونوباکس دیگه ای دیدید بحث نکنید دودستی تقدیمش کنید.ادم که دستمال کاغیونمیشوره😏
[QUOTE=171869109]اره بابا من حتی واسه عروسیا از ضدافتاب استفاده میکنم..همیشه از ضد افتاب پریم استفاد ...

مگه چون هنوز جونی و اثر هورمون ممکنه باشه ارایش کنم پوستم عالی میشه ولی اینجوری کدر شده بیشتر به زردی میزنه.......احسان میکنم هرچقد بزرگ میشم سیاه‌تر میشم قبلنا خیلی سفید بودم

ببین گلم تومطب دکترای زیبای هم همین کارهاانجام میدن این دستگاهامیخرن هرجلسی خداتومن پول میگیرن باید ...

مرسی عزیززمممم اره این دکتر بهم گفت بیا بین۳تا۶جلسه با دستگاه رو صورتت کار کن هر جلسه هم ۷۰۰خورده‌ایی ولی خداییش زورم اومد