2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طول سرویکسم هجده هفته 32بود  هیچ جا نمیرید؟ منم بیست و دوروزه هیچ جا نرفتم  شما چرا است ...

ایشالا بسلامتی زایمان کنی.

منم دو هفتس هیچ جا نرفتم باید تا چند هفته دیگه استراحت باشم. بعلت هماتوم.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
صندلی جلو رو کامل بخوابون و دراز بکش روش  صندلی عقب باید مچاله بشی

شما میرفتید ؟

هیچ جا نرفتم ،بیست و دو روزه تو خونه ام ،الان گفتیم تا دم مغازه بریم یکم وسیله براش ان شاءالله بخریم 

ایشالا بسلامتی زایمان کنی. منم دو هفتس هیچ جا نرفتم باید تا چند هفته دیگه استراحت باشم. بعلت هماتوم ...

ممنونم عزیزم خیلی التماس دعا 

چند هفته هستید ؟

گفتم من تو ماشین باشم بریم ان شاءالله چند تا وسیله براش بخریم 

شما میرفتید ؟ هیچ جا نرفتم ،بیست و دو روزه تو خونه ام ،الان گفتیم تا دم مغازه بریم یکم وسیله براش ا ...

نه عزیزم ولی دوستم اینکارو میکرد 

اما به نظرم‌نری بهتره 

پن واسه کار واجب گفتم اینجوری بری

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
ممنونم عزیزم خیلی التماس دعا  چند هفته هستید ؟ گفتم من تو ماشین باشم بریم ان شاءالله چند ت ...

من 8 هفته ام

نه اصلا نرو. به شوهرت بگو از تو مغازه واست عکس بفرسته هرکدومو میخوای انتخاب کن پای تلفن بگو بهش. یا انلاین بخرین.

من 8 هفته ام نه اصلا نرو. به شوهرت بگو از تو مغازه واست عکس بفرسته هرکدومو میخوای انتخاب کن پای تلف ...

آره تا الان همین کار کردیم موقع دکتر که میریم من عقب ماشین دراز کشم مامانم اینا و شوهرم میرن تو مغازه 

این سری دکترم ان شاءالله شب شهادت میشه ، دوست ندارم چیزی بخرم اون موقع که شب شهادته 

آره تا الان همین کار کردیم موقع دکتر که میریم من عقب ماشین دراز کشم مامانم اینا و شوهرم میرن تو مغاز ...

اشکال نداره عزیزم الان از دیجی کالا یا اینستا یه چیزایی که میخوای بخر. سایت زیر بیست هم لباسای خوبی داره من چند بار خریدم.