2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من هم خودم هم همسرم بچه دوست داریم ما سه تا بودیم ولی همیشه حسرت بچه های خاله و داییم رو میخوردم که پنج تا بودن 

پسرم هم به شدت بچه دوست داره مربیش بهم بارها کفته علی حتما باید مهد بره چون خیلی به همبازی نیاز داره 

خلاصه که الان که علی ۳ ساله و نیم هست باردارم 

دعا کنید زایمان راحتی داشته باشم و مادر خوبی باشم 

البته من خیلی به تغذیه و تربیت اهمیت میدم و خیلی خیلی اهل مطالعه و دوره های تربیت فرزند هستم 

خدایا شکرت واسه همه چیز 
خدا حفظش کنه حالا شلوغ کاریاش ازاین به بعده😍😋 راه بره خراب کاری کنه همه چیزو بریزه کشوهارو خال ...

خداروشکر دکوریام همه تو کارتن تو جعبه تو انباره 😅 یا تو کابینته درشونم با پلاستیک بستم 😅

زندگی زیباست

اگر 

الف) خانواده ها بخصوص خانواده خودت نزدیکن و ساپورت میکنن ب) همسرت کمکت خواهد کرد، ج) حاضری از بعضی جاه طلبی ها و برنام های آینده خودت و همسرت بزنید، د) از نظر مالی اکی هستید، ه) تجربه بچه اول ات از نظر بارداری و مواردی که گفتم خوب بوده

توکل بخدا، بیار.

نه من از خارج کشور راضی ام  انتخابم عالی بوده چون تو ایران میبینم ناله های روزانه افراد در تا ...

گلم شما تو کدوم کشور زندگی میکنی؟

عزیزم ببین این باوری هست که مردم ایران و ایرانیایی که رفتن خارج کشور قبول دارن که درست نیست اینکه تو ایران ظلم و بدبختی هست شما فقط داری جنبه های بد رو نگاه میکنی ولی تو ایران آرامش هست نه از لحاظ مالی که میاید و میگید آرام نیستیم ولی از لحاظ جنگ و زدن بمب و موشک تو کشور های دیگه هرلحظه ممکنه موشک یا تیر بزنن ولی ایران امنیت و آرامش محم ترین چیزرو داره یه تاپیک دیدم خوش به حال آمریکا الان آمریکا اینهمه شهید کرد به سر خودش اومد با بیشترین آمارکرونا پس کشورایران آرامش و امنیت داره فقیر اونجا که هیچکس به دین اعتقاد نداره بدبخته تو کوچه خیابون ولی فقیراینجا چون اکثرا دست و دل بازن و به همه کمک میکنن آواره کوچه خیابون نداریم پس این باورغلط رو از زهنتون بیرون کنید و به جنبه های خوب ایران نگاه کنید من هیچ احساس قدرتی نمیبینم در تنهایی و تنهایی تو اسلام چیزخوبی نیست چون شیطانی هست و فیلم باب اسفنجی هم چرا شیطانیه؟ چون باب تنها زندگی میکنه و تنها زندگی کردن رو رواج میده