2777
2789

خانما دیدم بیشترتون گفتید نیارم ولی بچه من کلاس اوله و مدرسه ها آنلاینه و همبازی نداره این۱ ۲ اینکه واقعا ظلمه درحق بچه اول حالا بیشتر باید فکر کنم درموردش اون خانمی که لینک یه برنامه بارداری داد ازشون تشکر میکنم عالی بود😍😘

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

🤣🤣🤣🤣من بارداری اولم عالی بود هیچ تغییری نکردم و مثل روز اولم این یکی بیاد دیگه درشو تخته میکنم&n ...

آره گلم 

شانست گرفته

وگرنه بعضی‌ها سر شکم اول چنان اضافه وزن و تیپشون بهم میریزه، بعد کلی باید بیان ورزش و کلاس برن و حرص بخورن که بهم ریختیم

به نظرم زن باید جذابیتش محفوظ بمونه

خانما دیدم بیشترتون گفتید نیارم ولی بچه من کلاس اوله و مدرسه ها آنلاینه و همبازی نداره این۱ ۲ اینکه ...

ببین گلم شرایط هر کسی فرق میکنه

اگه سن و سالتون مناسبه 

همسرت موافقه

درآمد و وضع اقتصادیتون کمی بیشتر از نرمال هست 

حوصله و توان داری و اهل تربیت و لذت بردن از وجود بچه هستی 

بیار

اما هر کدوم از این شرایط اوکی نیست، معقولانه به نظر نمیاد

امروز تو یه تاپیک یه خانومی گفت اگه ناف دخترت داخل باشه بعدی دختره اگه بیرون باشه پسره نمیدونم راسته ...

ناف دختر من که به شدت بیرونه😂

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

من همیشه مخالف بودم البته برا خودم بقیه رو نمیدونم 

فقط یکی میخواستم ولی دومیو ناخواسته باردار شدم قرص برای سقط هم گرفتم ولی پشیمون شدم اول هم که دنیا اومد خیلی سختم بود ولی الان خیلی راضی هستم خداروشکر میکنم که صلاحمو بهتر از خودم میدونست

بدم میاد از تک فرزندی و اختلاف زیاد فرزند اول و دوم ب نظرم خیلی بی معنیه!! خوشبختانه فاصله سنی دخترم و پسرم2سال9ماه هست❤️

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
خانما دیدم بیشترتون گفتید نیارم ولی بچه من کلاس اوله و مدرسه ها آنلاینه و همبازی نداره این۱ ۲ اینکه ...

عزیزم کاش زودتر راجبش فکر میکردی الان دیگه بچه دوم همبازی بچه اول نمیشه فقط اعصابت خرابتر میشه بچه اولت حساستر میشه و هزار تا چیز دیگه

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
عزیزم کاش زودتر راجبش فکر میکردی الان دیگه بچه دوم همبازی بچه اول نمیشه فقط اعصابت خرابتر میشه بچه ا ...

آره اختلاف سنی زیاد خوب نیست زیر چهار سال خوبه

که با هم همبازی بشن و باهم دورانهای کودکی و نوجوانی رو بگذرونن

اختلاف سنی زیاد خودت بیشتر اذیت میشی اوناهم بدرد هم کمتر میخورن

عزیزم کاش زودتر راجبش فکر میکردی الان دیگه بچه دوم همبازی بچه اول نمیشه فقط اعصابت خرابتر میشه بچه ا ...

من خودم یه خواهر دارم پنج سال با من اختلاف داره و اونیکی شش سال اونا باهم یک سال اختلاف سنی دارن خیلی رابطمون خوبه من کسانی رو دیدم مثلاً بیست سالشونه و خواهرشون پنج ولی باهم خیلی خوبن من کسی رو میشناسم دخترشون کلاس دوم بوده و یه دختر دیگه به دنیا آوردن البته یه دختر سه ساله هم داشتن من فکر نمیکنم اینطورباشه خواهر من که الان مجرد هست ( خواهر دومیه) میگه من اگه الان هم مامان یه نی نی به دنیا بیاره روزو شبم میشه نی نی پس حالا خیلی دیر نیست آخه تا پارسال شرایط مالی خوبی نداشتیم امسال کمی از معمولی بالاتر هستیم و یه خونه سه خوابه خریدیم. حالا تصمیم دارم هفته دیگه وارد اقدام بشم لطفا زودبه زود بیاید تاپیک نتیجه هارو بهتون میگم

من خودم یه خواهر دارم پنج سال با من اختلاف داره و اونیکی شش سال اونا باهم یک سال اختلاف سنی دارن خیلی رابطمون خوبه من کسانی رو دیدم مثلاً بیست سالشونه و خواهرشون پنج ولی باهم خیلی خوبن من کسی رو میشناسم دخترشون کلاس دوم بوده و یه دختر دیگه به دنیا آوردن البته یه دختر سه ساله هم داشتن من فکر نمیکنم اینطورباشه خواهر من که الان مجرد هست ( خواهر دومیه) میگه من اگه الان هم مامان یه نی نی به دنیا بیاره روزو شبم میشه نی نی پس حالا خیلی دیر نیست آخه تا پارسال شرایط مالی خوبی نداشتیم امسال کمی از معمولی بالاتر هستیم و یه خونه سه خوابه خریدیم. حالا تصمیم دارم هفته دیگه وارد اقدام بشم لطفا زودبه زود بیاید تاپیک نتیجه هارو بهتون میگم

بنظرم شرایط اوکیه بیار من یه ساله اقدام بودم تازه باردار شدم‌ دخترمم بشدت نینی دوس داره ۴سالشه