2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

هرساعت شبانه روزدکتراش انلاینن

برای مادرای بچه داروباردارهس

چت بامادران دیگه هم داره خیلی سریع میشه سوال راجب بچه یابارداری ازدکتریامادراپرسیدجواب گرفت

ویه برنامه منظم وعالی داره برای تپل شدن بچه توبارداری وبعدبدنیااومدنش

داستان شعر تغذیه البوم رشد نمودار رشد اسباب بازی متناسب سن بچه

من دارم عالیه گفتم به شماهم بگم

https://ooma.org/joinapp/invitefriend/kresmas

ظلمه واقعا ولی فاصله سنی مناسب

موافقم اصلا با فاصله سنی کم موافق نیستم بچه اول باید از آب و گل در بیاد بعد، خواهرم  بچه دوم رو با فاصله دو سال بدنیا آورد به هوای همبازی شدنشون ولی بر عکس شد خیلی همبازی نیستن چون دو جنس مخالفن فقط این وسط بچه اول بهش ضربه خورد و کم توجهی شد بهش دخترم من ۵ سالش تموم شده و خودش بچه بعدی رو می خواد

حلالم کنید و خدانگهدار   
انشالا عزیزم توکلت به خدا خداهیچ وقت دل بندشو نمیشکنه عزیزم علائمت جی بود از اول؟فردا بیا بگو چی بو ...

والا اکثر علائمم شبیه پسر اما سونو ان تی احتمال دختر داد گفت ۵۰ در صد ولی ویارم با دخترام تفاوت داره باشه میگم

گلم ظلم نیست  این تصور رو جا نیندازید  چون واقعا اون عصر و زمانه گذشته که خیلی‌ها چند خو ...

عزیزم این نظر شخصی منه و شما باید هر نظر مخالفی بپذیرید از نظر من ظلمه و بچه خیلی تنها می شه در آینده بخصوص وقتی پدر مادر دیگه نباشن 

حلالم کنید و خدانگهدار   
اصلا زمونه تغییر کرده اقتصاد داغون بچه ها پرتوقع همون بهتر یکی رو درست و سیر بار بیاری تا اینکه کل ...

من بااینکه مشکل مالی نداریم ولی واقعا بچه دوم نمیخواستم ولی شوهرم میگه 3 4 تا میخوام

اگ کوچکترین شکی توی آینده و حالشون بود همون یکیم نمیاوردم چون ظلمه دوست ندارم بچم حسرت بخوره یا بهش سخت بگذره

🫂💥

انشالا عزیزم توکلت به خدا خداهیچ وقت دل بندشو نمیشکنه عزیزم علائمت جی بود از اول؟فردا بیا بگو چی بو ...

امروز تو یه تاپیک یه خانومی گفت اگه ناف دخترت داخل باشه بعدی دختره اگه بیرون باشه پسره نمیدونم راسته یا ن اما ناف دختر اول داخله دخر دومیم بیرونه🤔

گلم ظلم نیست  این تصور رو جا نیندازید  چون واقعا اون عصر و زمانه گذشته که خیلی‌ها چند خو ...

خب گلم این انتخاب خودتون بود خارج کشور و تنها باشید اگر کنارشون بودین حتما کمکتون بودن من خودم ۵ تاییم و واقعا اگه نبودن زندگیم تلخ بود

حلالم کنید و خدانگهدار   
خب گلم این انتخاب خودتون بود خارج کشور و تنها باشید امر کنارشون بودین حتما کمکتون بودن من خودم ۵ تای ...

نه من از خارج کشور راضی ام 

انتخابم عالی بوده

چون تو ایران میبینم ناله های روزانه افراد در تاپیکهای مختلف وووو

میخوام بگم شاید از دو بچه یکی بخواد مهاجرت کنه عملا ممکنه به درد هم نخورن و قاعدتا ظلم محسوب نمیشه

من شخصا تنهایی رو که باعث قدرت بیشترم شده رو از بودن در کنار خانواده در کشور پر از مشکلات که ممکنه کمکی کنن و خب وابسته بشم،. ترجیحم همین حالت هست 

خدا رو شکر 

Ok هر کسی نظری داره