2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

به حاملگی چاقب بعدش و راه رفتن اول دفعه سزارین که فکر میکنم منصرف میشم ولی 5سال دیگه میخوام یکی دیگه

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
من تو اقدامم برای دومی  بنظرم تک فرزندی ظلمه به بچه اول

ظلمه واقعا ولی فاصله سنی مناسب

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

من دوتا دارم... همجنس... خیلی راضیم..... سختی داره... ولی شیرینیاش بیشتره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
انشالله که یه پسر سالم میشه شمام برا من دعا کنین دو تا دختر دارم فردا میرم سونو جنسیت دیگه معلوم میش ...

انشالا عزیزم توکلت به خدا خداهیچ وقت دل بندشو نمیشکنه

عزیزم علائمت جی بود از اول؟فردا بیا بگو چی بود

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
دختر من امروز 19 ماهه شد🥰

خدا نگهش داره عزیزم دختر من ۱۷ماهشه

من تو اقدامم برای دومی  بنظرم تک فرزندی ظلمه به بچه اول

گلم ظلم نیست 

این تصور رو جا نیندازید 

چون واقعا اون عصر و زمانه گذشته که خیلی‌ها چند خواهر برادر داشتن و نداشتنش یک تفاوت بود

الان خیلی‌ها تک فرزندن و تو جامعه تا بچه چشمشو باز میکنه تک فرزندی میبینه و حس تفاوت نمیکنه 

ضمن اینکه گاهی دو تاان یا چند تا و روزی از هم جدا میشن

من خودم چند خواهر دارم اما سالهاست خارج کشورم و کاری بهم نداریم 

یعنی اگه نیاز بهشون داشته باشم نیستن

عملا انگار ندارمش ن جز دلتنگی برای طرفین نمونده