2777
2789
عنوان

بارداری

71 بازدید | 10 پست

سلام. دوستان من روز موعد پریودیم بی بی زدم یه خط کمرنگ روی نقطه تی اومد اما امروز بعد از دو روز دوباره بی بی زدم یکی که کلا منفی بود یکیش باز یه خط کمرنگ به نظرتون باردارم یا نه..روز موعدم یکم لک داشتم اما دیگه بعدش نه

مارک بی بی چک چی بود؟

مدیکور خوبه

روژان هاله کاذب داره

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتایی که خط کمرنگ زدن اره زود اومد.ولی اونی که منفی زد چی الکیه الان برم ازمایش بدم نشون میده

بله اون مشکل داشته دوتا مثبت داشتی یک منفی که اونم خراب بوده برو آزمایش بده مبارکه واسه منم دعا کن

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
خب هاله کمرنگ میاد زود مثلا بعد یک دقیقه شایدم کمتر

پس بارداری دیگه برای احتیاط یکی دیگه بزن 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن